22-GODIŠNJI REPER UBIJEN: Pljačkaš pokušao da mu ukrade lanac

Novosti online

21. 10. 2024. u 11:56

Ubistvo Majkla Robinsona, poznatijeg na društvenim mrežama kao Ralan Stajls, dogodilo se u Kolumbusu u Ohaju, kada je pljačkaš pokušao da mu ukrade lanac na ulici.

22-ГОДИШЊИ РЕПЕР УБИЈЕН: Пљачкаш покушао да му украде ланац

Foto: Profimedia/Ilustracija

Svedoci tvrde da u trenutku kada je reper odbio da preda lanac, muškarac je otvorio vatru.

Medicinski radnici, koji su odmah došli na lice mesta, pokušali su da mu pruže reanimaciju, međutim, spasa nije bilo i Stajls je na mestu proglašen mrtav.

Kako navodi Kolumus Dispeč, napadač pod imenom Mahmud Hasan uhvaćen je nešto kasnije i optužen je za ubistvo 22-godišnjaka.

Hasan (24) je poznat policiji zbog neovlašćenih ulazaka i krađe, zbog čega je bio uhapšen i prebačen u zatvor u Franklinu.

Njegovo suđenje biće održano u ponedeljak.

Ralan Stajls je postao viralan na Tik-toku i drugim društvenim mrežama zbog svoje verzije korejskog fenomena "Bejbi Šark" koja je pregledana više od 4 miliona puta, zbog čega je uspeo da potpiše ugovor sa Repablik Rekords.

Njegov brat i kolega Lil Gout oprostio se od Stajlsa na društvenim mrežama.

- Još uvek čekam da me pozoveš i kažeš mi da je sve ovo šala. Moje srce je slomljeno, nikada neću biti isti. Išli smo od repovanja za stolom za ručak u osnovnoj školi do superzvezda. Sanjali smo zajedno, jeli zajedno, borili se zajedno, potpisali naš prvi ugovor zajedno. Volim te, brate, i dok sam živ, ti nikada nećeš umreti. Čuvaj me. Počivaj u miru, mali brate - napisao je.

(b92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN POSLE DRAME SRUŠIO ZADAR: Crno-beli u poslednjim sekundama stigli do pobede