Recept za POSNU testeninu sa tunjevinom (FOTO/VIDEO)
POSNI ručak koji će vas oduševiti
Foto: Privatna arhiva
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman! Recept je namenjen za početnike u kuvanju koji još nisu imali prilike da spremaju testeninu sa tunjevinom. Naravno, i za sve one koji poste. Odlično i veoma brzo rešenje za ručak ili večeru.
Posna testenina sa tunjevinom - sastojci:
300 gr testenine
1/2 praziluka
ulje maslinovo
100 ml kuvanog paradajza (može kečap)
začin, so, biber
1 konzerva tunjevine
Posna testenina sa tunjevinom - priprema:
Testeninu skuvati, kad kažem testenina mislim na špagete, sve vrste rezanaca, makarona itd... Kuvanu testeninu ocediti. Na ulju propržiti praziluk da lepo omekne, dodati začin suvi, soli, bibera, kuvanog paradajza i pustiti da ukrčka i ispari tečnost.
Na kraju dodati tunjevinu pa i nju malo prodinstati. Sipati preko testenine i uživati u svakom zalogaju...
Preporučujemo
DOMAĆA POGAČA: Jednostavno se pravi i ne sadrži margarin (VIDEO)
12. 02. 2023. u 12:00
SATARAŠ SA MAKARONAMA I PRAZILUKOM: Sjajan obrok gotov za 30 minuta (FOTO)
10. 02. 2023. u 22:00
KORAK PO KORAK: Pletena pogača - izazov za iskusne domaćice (VIDEO)
10. 02. 2023. u 15:00
ZELENSKI SA PRVE LINIJE FRONTA POSLAO PORUKU OČAJA: Rusa je sve više i više! Situacija teška i komplikovana
PREDSEDNIK Ukrajine Volodimir Zelenski je izjavio da je situacija na frontu teška i komplikovana i da se povećava broj ruskih snaga.
20. 12. 2025. u 07:09
RUSI ĆE NAPASTI EU MNOGO RANIJE: Veliko upozorenje iz Ukrajine, poznata godina i glavna meta
RUSIJA je pomerila svoje planove za direktnu agresiju sa 2030. na 2027. godinu, a Evropa je sve glasnija o riziku od direktnog sukoba, u kojem bi se baltičke države mogle naći pod okupacijom.
20. 12. 2025. u 09:41
Objavljeni INTIMNI kadrovi Melanije Tramp iz KUPATILA - i to ZLATNOG! Donald je pitao da li je videla, ona mu odgovorila (VIDEO)
MELANIJA je besprekorno stilizovana – šeširi, štikle, frizura – sve je u skladu sa njenim hladnim i kontrolisanim imidžom
19. 12. 2025. u 19:01
Komentari (0)