FILIJA SA KAJMAKOM: Starinski recept za doručak koji će vas dugo držati sitim
24. 05. 2024. u 07:00
FILIJA se može ispeći i u rerni šporeta, samo je važno postaviti tepsiju visoko, odmah ispod grejača.
Povezane vesti
TAJNA SAVRŠENE PALENTE: Ukusan i brz obrok
PALENTA je jedno od najstarijih i najomiljenijih jela na Balkanu, poznata po svojoj jednostavnosti, hranljivosti i svestranosti.
08. 10. 2025. u 07:50
Najnovije iz rubrike
OD SADA ĆETE SAMO OVAKO PRAVITI PILETINU: Recept za sos koji će joj dati neverovatan ukus (VIDEO)
ISPROBAJTE recept za sos koji će vas oduševiti.
26. 11. 2025. u 14:39
KREMASTI ŠPAGETI SA PILETINOM I SUŠENIM PARADAJZOM: Recept za kremastu testeninu
Ovaj recept za kremaste špagete sa nežnim pilećim prsima i aromama sušenog paradajza i sveže mirođije savršeno će ispuniti sva vaša očekivanja. Jelo je jednostavno za pripremu, a ukusi su bogati i uravnoteženi.
25. 11. 2025. u 22:02
POSNI URNEBES: Namaz od pečene paprike, dimljenog tofua i oraha
Odlična verzija bez mlečnih proizvoda, a i dalje kremasta, pikantna i ukusna. Pravi se brzo i od jednostavnih sastojaka.
25. 11. 2025. u 21:44
POSNA TORTA SA ŠUMSKIM VOĆEM: Ovu poslasticu ćete obožavati
NEMA ko će ostati na samo jednom parčetu.
25. 11. 2025. u 13:56
BOŽIĆNI KOLAČIĆI: Praznična poslastica koja osvaja na prvi zalogaj
U danima kada se dom ispunjava mirisom meda, cimeta i toplog putera, ovi kolačići postaju zvezda praznične kuhinje. Njihova prepoznatljiva puckava površina, hrskavi rubovi i mekana, mirisna sredina čine ih idealnim za praznične trpeze, poklone ili slatku pauzu uz čaj. Brzo se prave, još brže nestaju — i svi ih vole.
25. 11. 2025. u 13:00
Komentari (0)