Ukoliko tragate za odličnom alternativom za belo brašno i još uvek niste uspeli, onda to samo znači da ovaj hleb još niste probali. Recept za ražani hleb sa maslinama je veoma lak, a sam hleb biće odličan dodatak svim jelima.
Povezane vesti
![OBAVEZNO PROBAJTE: Zapečeni hleb sa belim lukom OBAVEZNO PROBAJTE: Zapečeni hleb sa belim lukom](/data/images/2024-07-02/502901_shutterstock-zapeceni-hleb_kf.jpg?time=1720073773)
OBAVEZNO PROBAJTE: Zapečeni hleb sa belim lukom
Hrskav i aromatičan, zapečeni hleb sa belim lukom uvek je dobar izbor. Odlično se slaže uz ribu, ali možete da ga kombinujete i sa drugim jelima.
04. 07. 2024. u 07:00
![RECEPT ZA RAŽANI HLEB: Priprema je lagana, a ukus bolji od onog iz pekare RECEPT ZA RAŽANI HLEB: Priprema je lagana, a ukus bolji od onog iz pekare](/data/images/2024-06-04/492515_shutterstock-razani-hleb_kf.jpg?time=1717567750)
RECEPT ZA RAŽANI HLEB: Priprema je lagana, a ukus bolji od onog iz pekare
Sve je više domaćica koje odlučuju da same umese ražani hleb, a mi vam donosimo isprobani recept za čiju pripremu nije potrebno mnogo vremena.
05. 06. 2024. u 07:00
![JEZEKILJEV HLEB: Recept za najzdraviji hleb na svetu JEZEKILJEV HLEB: Recept za najzdraviji hleb na svetu](/data/images/2024-05-30/490289_shutterstock-hleb_kf.jpg?time=1717135987)
JEZEKILJEV HLEB: Recept za najzdraviji hleb na svetu
Čuveni Jezekiljev hleb popularan je širom sveta zbog svojih nutritivnih vrednosti i zdravih sastojaka.
31. 05. 2024. u 07:00
![CRNI HLEB: Zdrav i preukusan, a jednostavan za pripremu CRNI HLEB: Zdrav i preukusan, a jednostavan za pripremu](/data/images/2023-09-04/393951_hleb_kf.jpg?time=1716601932)
CRNI HLEB: Zdrav i preukusan, a jednostavan za pripremu
Divan hleb koji može napraviti svaki početnik u kulinarstvu.
25. 05. 2024. u 07:00
![VASKRŠNJI GRČKI HLEB CUREKI: Testo je slatko, mekano i razvlači se, ješćete ga sa slašću VASKRŠNJI GRČKI HLEB CUREKI: Testo je slatko, mekano i razvlači se, ješćete ga sa slašću](/data/images/2024-04-26/476946_shutterstock-1654374871_kf.jpg?time=1714682052)
VASKRŠNJI GRČKI HLEB CUREKI: Testo je slatko, mekano i razvlači se, ješćete ga sa slašću
Ukoliko želite da obogatite vaskršnju trpezu, predlažemo da ove godine napravite cureki - slatki grčki uskršnji hleb. Izgleda kao velika pletenica, a testo je slatko, vazdušasto i razvači se. Predlažemo da ga ispečete ujutru i da ga jedete dok je još topao.
03. 05. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)