KAKO NAPRAVITI SLAVSKI KOLAČ KORAK PO KORAK: Uspeva baš svima, pa i početnicima
31. 10. 2024. u 09:00
Kada jednom usavršite pravljenje slavskog kolača, više za vas neće biti prepreke. Isprobajte ovu varijantu koja je najjednostavnija i najukusnija.
Povezane vesti
KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
ITALIJANSKI ŠEFOVI OTKRILI PRAVI RECEPT ZA NAJPOPULARNIJU PASTU IZ RIMA: Svi koji su se je probali kažu da nema bolje
ITALIJANSKI šefovi želeli su da otkriju kako oni pripremaju najpopularniju pastu "Cacio e pepe".
23. 10. 2025. u 22:00
KARFIOL IZ RERNE SA SIROM: Hrskav, aromatičan i neverovatno ukusan!
Odličan obrok
23. 10. 2025. u 13:00
PEČENI SVINJSKI VRAT SA CRNIM LUKOM: Aromatično domaće jelo koje uvek miriše na nedeljni ručak
Kada se u rerni zazlati svinjski vrat sa lukom, cela kuća zamiriše na pravu utehu. Ovo je jelo koje ne zahteva mnogo truda, a rezultat je mekano, sočno meso u karamelizovanom sosu od luka i začina. Savršeno se slaže sa pire krompirom ili svežim hlebom koji upija svaku kap ukusa.
23. 10. 2025. u 11:00
KUGLICE OD JAGODA I BELE ČOKOLADE: Savršeni zalogaj nežnosti za svaku priliku
Kada poželite nešto slatko, a ne želite da provedete ceo dan u kuhinji — ove kremaste jagodne kuglice od bele čokolade su pravi izbor. Spremaju se lako, izgledaju elegantno i imaju savršenu ravnotežu između svežine jagoda i svilenog ukusa bele čokolade. Idealne su kao brzi desert, romantični zalogaj ili mali poklon upakovan s ljubavlju.
23. 10. 2025. u 10:00
TRILEĆE SA PISTAĆIMA: Kremasta poslastica za sve prilike
Uz klasičnu mekanu teksturu i bogati „tri mleka“ preliv, ova verzija trileće kolača dobija potpuno novu dimenziju – zahvaljujući pasti od pistaća. Savršeno za svečane prilike ili kada želite da se počastite nečim posebnim.
23. 10. 2025. u 09:18
Komentari (0)