VRĆENI KROMPIR: Srpsko jelo naših baka
04. 04. 2025. u 13:00
Ovo je tradicionalni srpski specijalitet koji je odličan obrok u vreme posta.
Povezane vesti

RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH: Smažu se za tren oka, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
17. 04. 2025. u 14:30

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

GIROS SA PEČURKAMA UMESTO MESA: Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj
Giros sa pečurkama i začinskim biljem je savršen za dane posta, nećete da primetite da nedostaje meso.
27. 03. 2025. u 14:30

RECEPT ZA SKUŠU PEČENU U RERNI: Jednostavan i brz recept, idealan je za one koji žele ukusan obrok u svega 30 minuta, uz minimalne pripreme
Skuša pečena u rerni je brz i ukusan obrok koji je savršen za sve ljubitelje ribe.
27. 03. 2025. u 10:00

POSNI PIRINAČ SA TIKVICAMA I PARADAJZOM: Recept koji će vam dobro doći u danima posta, a opet ukusno i zasitno jelo
Jelo koje odlično ide kao prilog uz razna jela, ali može biti i potpuno savršeno samostalno jelo.
26. 03. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

MIRIŠU NA CIMET: Slatki đevreci
JEDNOSTAVNO se prave i uz dodatak grčkog jogurta i čokoladnih komadića.
23. 05. 2025. u 11:00

PRSTE DA POLIŽETE: Pica četiri godišnja doba, gurmansko jelo, sa hrskavom podlogom
SA hrskavom podlogom i slasnim nadevom, prste da poližete.
23. 05. 2025. u 09:00

SOČAN I SLASAN, PRAVI RAJ ZA NEPCA: Domaći burek sa sirom
RECEPT sa kojim nema greške, za doručak koji se pamti.
23. 05. 2025. u 07:00

POGAČICE SA SIROM I MASLINAMA: Pogledajte kako da ih spremite (VIDEO)
MIRISNO, mekano i puno ukusa – pogačice sa maslinama su idealan izbor za svaki obrok ili grickalicu uz kafu, čaj ili čašu vina. Danas delimo sa vama jedan od omiljenih recepata koji uvek nestane za čas!
22. 05. 2025. u 20:44

SA MEDOM I BADEMIMA: Limun mafini
Mekani, slatki, osvežavajući, ovi kolači savršen su izbor za doručak ili užinu, ali i kao desert.
22. 05. 2025. u 15:20
Komentari (0)