PICA MINI-PECIVO ZA SVAKU PRILIKU: Večera, rođendan, meze, doručak
DANAS pravimo najfinije meko pecivo koje sem što je lagano i jednostavno za pripremu, punjeno je pica nadevom, tako da je idealno za svaku priliku - bilo da je rođendan ili bilo koje drugo okupljanje, pa čak samo i večeru.

Foto: Jutjub/Printskrin/Home Made Recipes
Sastojci za testo:
- 750 g mekog brašna
- 200 ml mleka
- 30 g svežeg ili 7-8 g suvog kvasca
- 1 kašika šećera
- 1 kašika soli
- 250 ml vode
- 100 ml ulja
Nadev:
- 300-350 g šunke, šunkarice, pica šunke, tost nareska ili bilo koje druge salame po vašem izboru
- 100-150 g bilo kojeg tvrdog sira
- kečap, paradajz, ili šta vi koristite za pripremu pice
- 1 kašičica ili više origana
Još:
- 1 žumance,
- 1 kašika mleka,
- na vrh kašičice crvene paprike ili kečapa
(Jutjub)
Preporučujemo

RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09

SAVRŠEN, A JEFTIN DORUČAK IZGLEDA OVAKO: Jednostavni, brzi i vrlo ukusni uštipci
12. 08. 2023. u 07:00

"MEĐUNARODNE GRANICE SE NE SMEJU MENjATI SILOM" Licemerna izjava evropskih lidera - gospodo, a šta je sa Srbijom?!
GRUPA evropskih lidera poručila je danas, nakon samita predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina na Aljasci, da će nastaviti da podržava Ukrajinu koja, kako ističu, mora da dobije čvrste bezbednosne garancije i jedina može da odlučuje o svojoj teritoriji.
16. 08. 2025. u 12:35

TRAMP U OGROMNOM PROBLEMU: Veliki peh pred sastanak sa Putinom na Aljasci
PREDSTOJEĆI sastanak između predsednika SAD Donalda Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina u petak na Aljasci dolazi u vreme kada u američkoj administraciji gotovo da nema iskusnih stručnjaka za Rusiju, piše Fajnenšel tajms.
13. 08. 2025. u 11:24

CIFRA - BOLI GLAVA: Koliku penziju prima Berček? Svakog meseca na račun mu ležu DVE SUME
MNOGI kažu da je Aleksandar Berček jedan od najvećih glumaca na ovim prostorima, a on je svoj talenat dokazivao idući iz uloge u ulogu, i iznova pokazujući čari svog glumačkog umeća.
15. 08. 2025. u 13:20
Komentari (0)