ŽU-ŽU PUNJEN SIROM I SPANAĆEM: Popularno pecivo na malo drugačiji način
20. 04. 2024. u 07:00
Za doručak ili večeru napravite punjeni žu-žu koji se peče samo 15 minuta. Da biste napravili ovako ukusan žu-žu potrebano je da lisnato testo napunite smesom od spanaća i sira.
Povezane vesti

BOLJI NEGO IZ PEKARE: Recept za domaće đevreke
UKOLIKO ste ljubitelj domaćih peciva, isprobajte i ovaj recept za najbolji đevrek.
13. 05. 2025. u 19:00

LISNATE ROLNICE SA SPANAĆEM I SIROM: Hrskave, punjene i gotove za 20 minuta
Punjene rolnice od lisnatog testa sa spanaćem i sirom su savršene za ukusnu užinu ili predjelo. Brzo se prave i fantastično izgledaju na stolu.
29. 04. 2025. u 07:00

NEVEROVATNO JEDNOSTAVAN RECEPT: Mini pecivo sa sirom, idealno za doručak, proslave ili večeru (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno mini pecivo sa sirom, ostaje sveže i sutradan.
20. 04. 2025. u 07:00

PECIVO SA OVASOM I TIKVICAMA: Sadrži sve što vam je potrebno za dobar početak dana
Pecivo od tikvica je lagano, ukusno jelo idealno za doručak, užinu ili lagani obrok. Ovaj jednostavan recept je odličan način da uživate uz minimalan napor u hranljivom, a ujedno ukusnom jelu.
05. 03. 2025. u 07:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

SPREMA SE ZA 5 MINUTA: Ovo je najzdravija večera na svetu
UPRAVO i mnogi nutricionisti tvrde da večera treba da bude najlaganiji obrok, a tu se pre svega misli ne toliko na količinu unesene hrane, koliko na sadržaj i namirnice koje se lako vare.
21. 05. 2025. u 11:00

ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
POSTOJI 5 najzdravijih zamena za zapršku koje će zgusnuti jelo i dati mu poseban ukus.
21. 05. 2025. u 09:00

VAZDUŠASTE I MEKE: Lepinjice sa susamom, savršena zamena za hleb
OVE ukusne lepinjice sa susamom su odlične za sendviče.
21. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
IDEALAN je bilo kao namaz ili kao krem za deserte.
20. 05. 2025. u 11:00

SAVRŠENI RUČAK: Rebarca glazirana medom, sa pekarskim krompirom
REBARCA glazirana medom sa pekarskim krompirom se lepe za prste i samo odvajaju od kosti, a pekarski krompir je hrskav i savršeno kuvan iznutra.
20. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)