PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
30. 05. 2024. u 11:00
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
Povezane vesti

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

SOČNA KROMPIR SALATA: Kiseli krastavčići i jaja prave savršenu kombinaciju
KROMPIR salatu sa jajima i kiselim krastavčićima možete da jedete uz meso, kao prilog ili samu, toliko je kremasta i ukusna, nećete joj odoleti.
09. 02. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

NAJZDRAVIJI DORUČAK IZ RERNE: Zapečeni omlet sa spanaćem, obožavaćete ga!
NA ovom jelu su odrastale generacije: Preukusno je, a za 200 dinara može da jede cela porodica.
17. 05. 2025. u 07:00

PRVIM ZALOGAJEM VRAĆA U DETINJSTVO! Pesak torta, gotova za samo pola sata, i to bez pečenja
KREMASTI fil od vanile i keksa u savršenom je kontrastu sa hrskavom podlogom.
16. 05. 2025. u 10:00

BEŠAMEL SOS: Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim sosom i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
16. 05. 2025. u 08:30

SPREMIĆETE GA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastiji spanać ikada, savršen uz meso, ili pečena jaja
AKO volite kremaste i nežne ukuse, ovaj spanać sa mlekom biće vaš novi favorit!
16. 05. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD ZOVE: Idealan je za posebne trenutke, osvojiće vas svojom cvetnom notom i laganom slatkoćom
Pravi se jednostavno od svežih cvetova zove i idealan je za uživanje u sitnim gutljajima ili kao dodatak koktelima i desertima.
15. 05. 2025. u 19:00
Komentari (0)