LENJA PITA SA TREŠNJAMA: Spremite ukusan kolač po tradicionalnom receptu
05. 06. 2024. u 15:00
Starinski recept za lenju pitu sa trešnjama, jedan od najukusnijih kolača je sve što vam je potrebno da ulepšate ove prolećne dane.
Povezane vesti
SAVRŠENI JESENJI KEKSIĆI MIRIŠU NA LJUBAV: Jedan sastojak menja sve, istopite ga i dodajte u smesu (RECEPT)
ZA manje od deset minuta i bez dodatnih sastojaka, vaši keksići će doživeti potpunu jesenju transformaciju.
09. 11. 2025. u 10:11
KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
ŠTRUDLA OD JABUKA: Kolač koji uvek uspeva
Donosima proveren recept za savršenu štrudlu od jabuka – bogatu, sočnu i nežno mirisnu na cimet i vaniliju. Samo 12 kora i nekoliko osnovnih sastojaka deli vas od najboljeg kolača za svaki dan!
17. 11. 2025. u 15:00
KARAMEL KOLAČ SA ORASIMA: Slatki zalogaj domaće radosti
Obožavate slatkiše? Otkrijte kako da u svojoj kući napravite kremasti karamel sa hrskavim orasima koji će sve osvojiti – savršen za darivanje, praznične stolove ili jednostavno uživanje uz kafu. Brzo, jednostavno i neodoljivo ukusno!
17. 11. 2025. u 14:00
NJOKI KARBONARA SA PANČETOM I PARMEZANOM: Donosimo proveren recept za jedno od najomiljenijih italijanskih jela
Kremasti, nežni njoki u baršunastom sosu od žumanca i parmezana, uz hrskavu slaninu – jelo koje spaja jednostavnost i raskoš italijanske kuhinje. Brzo, aromatično i savršeno za svaku priliku.
17. 11. 2025. u 12:00
KUGLOF SA KARAMELOM I ORASIMA: Jednostavan recept za mnogima omiljenu poslasticu (VIDEO)
HARMONIJA mekog, vazdušastog kuglofa uz bogat miris karamele i hrskavost oraha.
17. 11. 2025. u 11:05
MEDENJAK SA GRIZ KREMOM: Tradicionalni ukus koji uvek uspe
OVA torta je jedan od onih kolača koji u trenutku ispune kuću mirisom meda i čokolade. Mekane kore, nežan griz krem i bogat čokoladni preliv čine savršenu kombinaciju koja se topi u ustima.
17. 11. 2025. u 11:00
Komentari (0)