Kada je budete probali, znaćete zašto je zovu kraljica pita.
Povezane vesti
![PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
26. 06. 2024. u 07:00
![PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna](/data/images/2024-06-03/492102_shutterstock-pita-sa-tikvicama_kf.jpg?time=1717427325)
PITA SA TIKVICAMA: Jednostavna, izdašna i neverovatno ukusna
Ovakvu pitu do sada niste jeli, najbolje odmah stavite duplu meru.
03. 06. 2024. u 19:00
![PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način](/data/images/2024-05-07/479848_shutterstock-1886357797_kf.jpg?time=1717059647)
PUNJENA, SA TRI SASTOJKA: Napravite pitu na malo drugačiji način
Pitu možete da spremate na mnogo načina, a mi vam predlažemo da napravite punjenu pitu sa jajima, pireom i tunjevinom.
30. 05. 2024. u 11:00
![KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali](/data/images/2024-05-28/489186_shutterstock-pita-od-krompira_kf.jpg?time=1716963805)
KROMPIRUŠA: Pita kakvu još niste probali
Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
29. 05. 2024. u 07:00
![SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva](/data/images/2024-05-27/488542_shutterstock-baklava-sa-visnjama_kf.jpg?time=1716816616)
SOČNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA: Neodoljiv spoj voća, fila i slatkog preliva
Dok mnogi priznaju samo baklavu s orasima, sve je više onih koji se okreću i voćnim kombinacijama ovog tradicionalnog kolača.
27. 05. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)