PITA SA PIRE KROMPIROM, ŠUNKOM I SIROM: Morate je probati, fantastičnog je ukusa
11. 01. 2025. u 07:00
Za pitu sa pire krompirom, šunkom i sirom poslažite pire krompir u tepsiju sa šunkom između. Izaberite vrstu šunke koju god želite, samo je bitno da je vrlo tanko nasečena.
Povezane vesti

CARSKA PITA: Najjednostavnija, a najukusnija, omiljena na svim trpezama
Carska pita je idealan izbor za jutarnji obrok, jednostavna za pripremu, hranljiva i savršena za sve uzraste. Ovaj brzi recept sa kukuruznim brašnom i bogatstvom sira, šunke i povrća oduševiće celu porodicu!
10. 04. 2025. u 07:00

JEDNOSTAVNA A UKUSNA: Salata od sira koja se pravi u trenu
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju, takođe mogu da budu prilog ili brzinski obrok.
24. 03. 2025. u 10:00

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00

SLANA GRIZ PITA SA SIROM: Recept koji ćete praviti iznova i iznova (VIDEO)
Savršena griz pita za sve prilike, pogledajte u videu kako da napravite ovo veoma ukusno, a jednostavno jelo.
26. 02. 2025. u 14:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

DOMAĆI KREM OD BADEMA: Posni namaz savršenog ukusa koji se pamti, a pravi raj za nepca
Možete da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu.
12. 04. 2025. u 16:00

SA ŠMEKOM SLANINICE: Domaćinski kelj
Ako volite da jedete kašikom, ali vam nepcima prija i ukus roštilja, ovaj spoj kelja sa slaninicom pravi je izbor za vas.
12. 04. 2025. u 14:30

PRAVA RAPSODIJA UKUSA: Neobičan rolat pravićete redovno
Svi ukućani će ga obožavati.
12. 04. 2025. u 13:00

MERMERNA JAJA SA LUKOVINOM: Jednostavna i laka tehnika, a rezultat je fenomenalan (VIDEO)
Postoji bezbroj tehnika za farbanje jaja, a mi za vas izdvajamo jednu od najlepših.
12. 04. 2025. u 11:30

DOMAĆA ČORBA SA MESOM, POVRĆEM I BULGUR PŠENICOM: Recept za ukus kao iz restorana
Ova čorba je pravo jelo „na kašiku“ — topla, bogata i zasitna, sa komadima sočne govedine, povrćem i bulgurom koji daje blagu orašastu notu i odličnu teksturu. Idealna je za porodični ručak ili večeru, naročito kad je potrebno nešto konkretno, ali zdravo.
12. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)