POSNI UŠTIPCI OD INTEGRALNOG BRAŠNA: Odličan izbor kada želite brz i ukusan doručak
13. 04. 2025. u 07:00
Svojom privlačnom teksturom i bogatim ukusom, ovi uštipci osvojiće nepca i onih najzahtevnijih gurmana.
Povezane vesti

ZA DORUČAK PROBAJTE NORVEŠKE UŠTIPKE: Prave se munjevitom brzinom, od samo 5 sastojaka
Norveški uštipci se prave neverovatno lako, te ne morate da provodite sate u kuhinji, već ćete začas imati na trpezi omiljeni slaniš. Mogu da se kombinuju sa brojnim slanim namirnicama poput: pečenice, sira, ajvara...Sa druge strane, mnogi ih vole i u slatkoj varijanti, te ih jedu uz džem ili čokoladni krem.
28. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

BRZINSKI DORUČAK: Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama
Ruski uštipci od griza i mladog sira sa suvim grožđem i jabukama obožavaće deca, mekani su i tope se u ustima.
28. 01. 2025. u 07:00Novosti online

DOMAĆI UŠTIPCI: Starinski recept koji garantuje najukusniji doručak
Uštipci su omiljeni delikates, a posebno su dragoceni kad su pripremljeni po tradicionalnim receptima, koje su koristile naše bake.
14. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

TURSKI KOH: Kolač za pauzu uz kafu i uživanje, sočan i pun čokolade i oraha - jednostavno savršen (VIDEO)
Turski koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih.
15. 04. 2025. u 13:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)