PRAVI SE ZAČAS I PREUKUSNA JE, JEDETE, A MRŠAVITE: Večera koja topi salo, ubrzava metabolizam i daje energiju
RECEPT za večeru koja topi salo morate probati, jer donosi brojne benefite vašem telu. Prema mišljenju brojnih nutricionista večera bi trebalo da bude lagan obrok, ali ispunjen hranljivim materijama koje nam ubrzavaju metabolizam.
Evo jednostavnog recepta za čia puding koji donosi vašem telu brojne blagodeti! Sa druge strane, uz njega ćete vrlo lako sačuvati vitku liniju ili istrajati u borbi sa viškom kilograma, jer je ukus fenomenalan!
Glavni sastojak ovog obroka sa kojim završavate dan su čia semenke, koje često nazivaju "superfood". Naime, čia semenke su sitne crne, bele i tamnosmeđe semenke koje potiču od biljke Salviahispanica, koja je vrsta mente.
Čia semenke su dobre za naš organizam jer obiluju:
* omega-3 i omega-6 masnim kiselinama,
* vlaknima,
* antioksidansima,
* proteinima,
* ali i manganom,
* magnezijumom,
* fosforom,
* kalcijumom.
Sastojci:
* 4 kašike semenki čije
* 2 banane
* 250 ml vode
* 250 ml mleka
* kašika meda
* malo cimeta
Priprema:
Banane zgnječite viljuškom i pomešajte sa svim sastojcima. Dobijenu smesu odložite u frižider. Čija semenke će potom učiniti svoje i "zgusnuti" ovaj puding, a ukus će vas oduševiti!
(Stil)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
ĐOKOVIĆ OTKRIO: Otrovali su me u Australiji, imao sam visok nivo teških metala u krvi
NAJBOLjI srpski teniser Novak Đoković otkrio je da je pre tri godine kada je deportovan iz Australije otrovan hranom u imigracionom hotelu, gde je bio smešten.
09. 01. 2025. u 21:40
AMERIKANCI OBJAVILI MAPE SA RATIŠTA: Rusija nastavlja prodor dublje u Ukrajinu, vraća teritoriju u Kurskoj oblasti (FOTO)
RUSIJA nastavlja da prodire dublje u Ukrajinu i vraća sopstvenu teritoriju u Kurskoj oblasti, pokazuju najnovije mape sa ukrajinskog ratiša koje je objavio Institut za proučavanje rata (ISW).
09. 01. 2025. u 20:45
TITOV SIN SE TUŽI SA HRVATSKOM: OZNA ga naterala da potpiše da se odriče nasledstva
IMANjE Josipa Broza Tita u Samoboru u Hrvatskoj, udaljeno samo kilometar od centra grada, nekada je bila jedna od njegovih privatnih rezidencija.
12. 01. 2025. u 20:00
Komentari (0)