DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
PROBAJTE - dodajte samo jedno.

Foto Shutterstock
Pasulj mnogi ne vole zbog nadimanja, evo kako da to postane prošlost.
Dodajte samo jedan začin i jedite koliko želite.
Oko 20 minuta pred kraj kuvanja, šerpi u kojoj se kuva pasulj dodajte par listića nane.
Neće izmeniti ukus pasulja i neće biti nadimanja.

Foto Shutterstock
(Trpeza)
Preporučujemo

OVO JE IDEALAN RECEPT ZA ŠTEDLjIVE DOMAĆICE: Džigerica pečena sa jabukama (VIDEO)
27. 02. 2024. u 10:00

NEVEROVATNA PRIČA IZ SRBIJE: Dva brata i sestra osvojili 300 medalja - oni su pravi genijalci (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

Imaju mesečnu platu 109.050$, a SIROTINjA su! Sve im pojede kirija
IMA i takvih slučajeva...
10. 09. 2025. u 09:24
Komentari (0)