DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
PROBAJTE - dodajte samo jedno.

Foto Shutterstock
Pasulj mnogi ne vole zbog nadimanja, evo kako da to postane prošlost.
Dodajte samo jedan začin i jedite koliko želite.
Oko 20 minuta pred kraj kuvanja, šerpi u kojoj se kuva pasulj dodajte par listića nane.
Neće izmeniti ukus pasulja i neće biti nadimanja.

Foto Shutterstock
(Trpeza)
Preporučujemo

OVO JE IDEALAN RECEPT ZA ŠTEDLjIVE DOMAĆICE: Džigerica pečena sa jabukama (VIDEO)
27. 02. 2024. u 10:00

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)