DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
07. 03. 2024. u 13:30
PROBAJTE - dodajte samo jedno.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
ČOKOLADNA KRALJICA BEZ KOJE SU PRAZNICI NEZAMISLIVI: Panj torta (VIDEO)
Ukoliko ste se uželeli tradicionalnih čokoladnih kolača sa orasima, panj torta je idelna za vas. Verujemo da će i deci postati omiljena kada je probaju.
27. 12. 2024. u 15:00
SALATA OD KREM SIRA, PRŠUTE I ORAHA: Savršenog ukusa i izgleda, odličan izbor za prazničnu trpezu
Salata od krem sira, pršute i oraha je savršena za praznike, uz krekere i lagano predjelo.
27. 12. 2024. u 13:00Novosti online
ČOKOLADNI MAFINI: Pripremite omiljeni slatkiš za sve generacije
Ovaj recept za čokoladne mafine je veoma jednostavan i sama priprema traje jako kratko.
27. 12. 2024. u 11:00
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.
27. 12. 2024. u 09:00Novosti online
MEKANE POSNE LEPINJE: Domaći recept koji će vas oduševiti (VIDEO)
Domaća lepinja sa sojinim mlekom, posna, meka i savršena za doručak.
27. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)