NAMAZ OD TIKVICA: Recept za namaz koji ćete obožavati
Sezonske namirnice organizam posebno voli, a tikvice su jedna od njih. Idealne su u svakom obroku, a namaz od tikvica doručak je koji defnitivno treba da probate. Recept je lak, a ukus nenadmašan.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 3 tikvice
- 100 g mladog sira (ili biljnog ako postite)
- 2 mlada luka
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- suvi biljni začin
Priprema:
Tikvice oljuštite, sitno ih iseckajte i izdinstajte na maslinovom ulju i začinite suvim biljnim začinom.
Iseckajte mladi luk i beli luk, a sir isitnite ili izrendajte, zavisi za koji se odlučite. Sve umutite mikserom, po potrebi još posolite i promešajte.
Smestite u staklenu posudu i čuvajte u frižideru.
Mažite na kriške svežeg hleba ili na tost, kako volite.
(ona)
Preporučujemo

DOMAĆA PAŠTETA OD MASLINA: Delikatesan namaz postaće vaša omiljena mazalica
24. 07. 2024. u 12:44

NAPRAVITE DOMAĆI KREM SIR: Potrebna su vam četiri jednostavna sastojka
23. 07. 2024. u 15:00

SOČAN NAMAZ OD LOSOSA: Aromatičan i preukusan, a idealan za dane posta
03. 07. 2024. u 10:00

RECEPT ZA DžEM OD MASLAČKA: Ukusan i super namaz i za palačinke
30. 05. 2024. u 13:00

KREMLj OBJAVIO USLOVE ZA SASTANAK PUTINA I ZELENSKOG: Prvo mora ovo da se dogodi!
SUSRET ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i predsednika Rusije Vladimira Putina je moguć ukoliko delegacije Ukrajine i Rusije postignu određene dogovore, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov u obraćanju novinarima.
17. 05. 2025. u 11:48

AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Rusiju će na pregovorima u Istanbulu predstavljati ova dva zvaničnika
VISOKI bivši zvaničnik Kremlja, koji je želeo da ostane anoniman zbog osetljivosti teme, rekao je da će Rusiju na predstojećim pregovorima u Istanbulu predstavljati ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i savetnik predsednika za spoljnu politiku, Jurij Ušakov, objavio je list Vašington post.
14. 05. 2025. u 09:19

"UBIĆU SE, HOROR!" Marija otkrila dugo čuvanu tajnu: "Rođena sam bez..."
"JA ću da se ubijem, znači horor!"
16. 05. 2025. u 13:39
Komentari (0)