NAMAZ OD TIKVICA: Recept za namaz koji ćete obožavati

Novosti online

30. 07. 2024. u 17:00

Sezonske namirnice organizam posebno voli, a tikvice su jedna od njih. Idealne su u svakom obroku, a namaz od tikvica doručak je koji defnitivno treba da probate. Recept je lak, a ukus nenadmašan.

НАМАЗ ОД ТИКВИЦА: Рецепт за намаз који ћете обожавати

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 3 tikvice
  • 100 g mladog sira (ili biljnog ako postite)
  • 2 mlada luka
  • 2 čena belog luka
  • maslinovo ulje
  • suvi biljni začin

Priprema:

Tikvice oljuštite, sitno ih iseckajte i izdinstajte na maslinovom ulju i začinite suvim biljnim začinom.

Iseckajte mladi luk i beli luk, a sir isitnite ili izrendajte, zavisi za koji se odlučite. Sve umutite mikserom, po potrebi još posolite i promešajte.

Smestite u staklenu posudu i čuvajte u frižideru.

Mažite na kriške svežeg hleba ili na tost, kako volite.

(ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRENERSKA BOMBA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE: Aleksandar Kolarov postaje selektor, zakazana promocija!