ZDRAV je i ukusan, bez njega veliki broj jela ne bi bio isti, ali kad bi trebalo sitno da ga iseckamo (kao što je potrebno za pripremu mnogih obroka) muka nas hvata.
Povezane vesti
SLASNI MANGO NA TANJIRU: Evo kako da izaberete i očistite ovo egzotično voće
Obožavate mango, ali ne znate kako da odaberete „pravi“ a još manje kako da ga očistite i isečete?
07. 08. 2024. u 10:00
DA ZASIJA KAO NOV: Savet - Evo kako da lako očistite nakit od zlata
KAO i svaku dragocenost, i zlatni nakit bi trebalo da čuvamo i vodimo računa o njemu.
25. 08. 2024. u 15:00
DA LI JE PREVIŠE TOPLA: Kada je pravo vreme da se skuvana hrana stavi u frižider?
Zimi nam je lako, ako uveče skuvamo hranu nije problem ni da prenoći van frižidera, pa da je ujutro, potpuno ohlađenu, ubacimo unutra.
15. 08. 2024. u 07:30
DA ZABLISTA KAO NOVO: Lak način za čišćenje zagorelog posuđa
KADA nam jelo zagori ne znamo šta ćemo pre od muke, da li da pokušamo da ga „odlepimo“ od dna posude, spasemo ukus jela ili da provetrimo ceo stan.
10. 08. 2024. u 20:43
DA PRSTE POLIŽETE: Evo kako da spremite savršeno ukusan pečeni krompir
MALO je osoba koje ne vole pečeni krompir, o čemu svedoče i stotine različitih načina za njegovu pripremu.
11. 08. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
RECEPT ZA TAHINI: Zdrav namaz od susama
U nastavku pročitajte jedinstven recept za ovaj namaz od susama koji će vam ulepšati jutro.
09. 11. 2024. u 07:00
POSNI ČUPAVCI: Neodoljivi kolač sa kokosom
Meki, sočni i neodoljivi čupavci su klasik, i savršena poslastica za sve prilike.
08. 11. 2024. u 16:00
MAFINI SA AJVAROM I PAPRIKOM: Jednostavni za pripremu, a vrlo drugačiji od svih koje ste pravili
Sočni, mirisni i vrlo zasitni, ovi slani mafini su nešto što svako treba da proba.
08. 11. 2024. u 13:02
BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
08. 11. 2024. u 09:30
Komentari (0)