UKUSAN I ZDRAV, PRAVI RUDNIK VITAMINA C: Originalni nemački recept za kiseli kupus, da uživate u salati u hladnim danima
22. 10. 2024. u 14:13
DOMAĆICE zimnicu naveliko prave, a još nije kasno da se ukiseli kupus.
Povezane vesti
TAJNA BUGARSKOG RECEPTA ZA SAVRŠEN KISELI KUPUS: Zbog ovog trika će biti najukusniji - nikad vam se neće kvariti
DOMAĆICE iz Bugarske poznate su po jednom posebnom triku koji koriste generacijama: osim odgovarajuće količine soli, u bure dodaju i ječam.
31. 10. 2025. u 10:50
KISELI KUPUS NA NEMAČKI NAČIN: Dodaju mu začin zbog kojeg bude savršeno ukusan i ne kvari se do proleća
NEMAČKI kupus se najčešće služi uz kobasice, svinjetinu ili pire krompir, a priprema se veoma jednostavno, uz samo nekoliko sastojaka i malo strpljenja.
11. 10. 2025. u 15:51
TURŠIJA BEZ ŠEĆERA I SIRĆETA: Recept koji je zaludeo domaćice u Srbiji
Predsetavljamo vam turšiju kakvu ćete zaista voleti
20. 09. 2025. u 21:00
Najnovije iz rubrike
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADA TOKOM KUVANJA: Tajni sastojak po receptu naših baka pravi razliku i garantuje savršen ukus
SARMA se ne raspada tokom kuvanja pomoću tajnih trikova koje su znale naše bake, a tiču se pripreme fila i listova za sarmu.
16. 11. 2025. u 22:02
SLANI ZALOGAJČIĆI SA PANČETOM I KAČKAVALJEM: Recept za hrskavo pecivo
AKO tražite jednostavno, brzo i neodoljivo ukusno predjelo koje uvek ostavlja utisak – slani zalogajčići sa pančetom i kačkavaljem su pravi izbor.
16. 11. 2025. u 07:00
BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE: Kremasta poslastica koja se topi u ustima
SVI će vam tražiti dodatno parče.
15. 11. 2025. u 22:28
ČOKOLADNA TORTA: Recept za kremasto savršenu tortu
Meka kakao kora, vazdušast krem i sjajna čokoladna glazura — torta koja nestaje u trenutku i izgleda kao iz najbolje poslastičarnice.
15. 11. 2025. u 21:00
MAĐARSKA ČORBA SA KOBASICOM I PAPRIKOM: Gusto i aromatično jelo za hladne dane
Mađarska kuhinja je poznata po toplim, snažnim jelima koja greju i dušu i telo, a ova čorba od predstavlja upravo takav klasik. Kombinuje bogatinu paprike, aromu kobasice, slatkoću kuvanog povrća.
15. 11. 2025. u 18:00
Komentari (0)