OMILJENO PREDJELO PRAZNIČNE I SLAVSKE TRPEZE: Slana rozen torta sa ajvarom, uživaćete u svakom zalogaju
25. 10. 2024. u 07:00
SLANE torte upotpunjavaju svaku prazničnu trpezu i čine je raskošnijom.
Povezane vesti

NEODOLJIVO PREDJELO: Slana torta koja se pravi za 15 minuta
Ako uživate u izdašnim slanim tortama, a ostalo vam je malo pečenih paprika, ovaj recept ne biste smeli da zaobiđete. One se prave brzo i jednostavno, a ova koju vam danas predstavljamo ne traži ni da uključite rernu – potrebno je samo malo truda za nezaboravan obrok.
30. 03. 2025. u 13:00

SLANE KUGLICE SA ČVARCIMA: Savršeno predjelo za slavsku trpezu
Napravite za slavu ove kuglice sa čvarcima koje se tope u ustima.
19. 01. 2025. u 07:00Novosti online

KREMASTA SUSAM SALATA: Savršen prilog za trpezu na Svetog Stefana - Pravi se za 10 minuta, a jede u slast
Verovatno ste već čuli za laganu i ukusnu susam salatu, ali ovaj recept sigurno niste probali. Ako je radije izbegavate zbog majoneza, dobra vest je što on nije neophodan, a ukus i tekstura će ipak biti božanstveni.
08. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

POSNA KINDER TORTA: Neodoljiv ukus kome nećete moći da odolite
Jedna od popularnih poslastica je posna kinder torta, kremasta, jakog ukusa i vrlo atraktivnog izgleda, a priprema vrlo jednostavna.
13. 04. 2025. u 10:00

MUSAKA SA PATLIDŽANOM I ŠAMPINJONAMA: Savršeno sočna, prepuna sosa i idealna za ručak
Ručak koji se brzo sprema i još brže pojede.
13. 04. 2025. u 08:30

POSNI UŠTIPCI OD INTEGRALNOG BRAŠNA: Odličan izbor kada želite brz i ukusan doručak
Svojom privlačnom teksturom i bogatim ukusom, ovi uštipci osvojiće nepca i onih najzahtevnijih gurmana.
13. 04. 2025. u 07:00

DOMAĆI KREM OD BADEMA: Posni namaz savršenog ukusa koji se pamti, a pravi raj za nepca
Možete da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu.
12. 04. 2025. u 16:00

SA ŠMEKOM SLANINICE: Domaćinski kelj
Ako volite da jedete kašikom, ali vam nepcima prija i ukus roštilja, ovaj spoj kelja sa slaninicom pravi je izbor za vas.
12. 04. 2025. u 14:30
Komentari (0)