Kao i kod većine masnoća koja se koriste u kulinarstvu i mast može da se pokvari i užegne. Iako svinjska mast sigurno može da se drži na sobnoj temperaturi, u ostavi ili na nekom tamnom mestu, mogućnost da se pokvari se znatno povećava kada se temperatura ne održava konstantnom.
Ukoliko je čuvate van rashladnog uređaja može da vam traje od četiri do šest meseci, a rok trajanja se produžava ukoliko je skladištite u frižideru, na čak godinu dana.
Iskusne domaćice/domaćini za manje od pola sata spremiće ovu čorbu, a one/oni manje vešti za 45 minuta, najduže. Zatim će vam osvežiti dan, ili veče, u zavisnosti od toga kada je budete jeli i uživali u njoj.
Ako tražite savršen letnji desert koji spaja kremastu teksturu i osvežavajući ukus, mango čizkejk je pravi izbor. Lagan, aromatičan i vizuelno primamljiv, ovaj kolač donosi dah egzotike u svaku priliku – od svečanih proslava do običnih porodičnih ručkova.
Komentari (0)