Testeninu je najlakše i najbrže napraviti, stoga ne čudi da se jela s njom u glavnoj ulozi često nalaze na stolu zaposlenih domaćica. Ali da bi jela ispala savršeno, neophodno je pridržavati se određenih kulinarskih trikova.
Mnogima je upravo čizkejk omiljeni slatkiš, ali i sama pomisao na njegovu komplikovanu pripremu nas automatski odvrati od bilo kakvog pokušaja da ga napravimo kod kuće. Međutim ovaj čizkejk se toliko lagano sprema, a potrebna su vam samo tri sastojka i mikrotalasna.
Ovaj, pomalo neobičan, ali veoma jednostavan recept verovatno će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica. Ne zahteva poslastičarsko umeće i svi mogu da ga naprave.
Ova pogača pravi se bez kvasca i jaja, pa nema čekanja da testo nadođe, a rezultat je mekana unutrašnjost i hrskava korica koja će oduševiti svakoga.
Priprema je brza i laka, idealna za trenutke kada vam treba ukusan hleb bez puno truda.
Komentari (0)