EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE JAJA TAKO DA ISPADNU NAJUKUSNIJA: Ključ se krije u ove dve metode
16. 03. 2025. u 14:00
Verovatno ste čuli bezbroj saveta o tome kako najbolje skuvati jaja – jedan od najčešćih je da ih ostavite da ključa pet minuta u vodi, a zatim sklonite sa šporeta.
Povezane vesti

KOLIKO DUGO MOGU DA STOJE USKRŠNJA JAJA: Zavisi kako ih čuvate, a jedna stvar na ljusci otkriva da su se pokvarila
Posle Uskrsa uvek ostane dosta hrane, kao i kuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 08:30

UMAZALI STE SE FARBAJUĆI JAJA? Nekoliko praktičnih načina kako najbrže da uklonite boju sa ruku
Nakon farbanja uskršnjih jaja, mrlje od boje mogu biti uporne, ali uz nekoliko jednostavnih trikova, vaše ruke će ponovo biti čiste.
17. 04. 2025. u 10:00

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

JEDNOSTAVAN, A UKUSAN SLATKIŠ: Cela Srbija traži ove krofne od dva sastojka
AKO tražite jednostavan, a ukusan slatkiš, evo jednog koji je gotov za minut.
27. 06. 2025. u 11:00

RUČAK KOJI SE BRZO PRIPREMA: Piletina sa mladim lukom i zelenom papričicom
AKO želite da pripremite obrok sa piletinom, ovaj recept je jedan od boljih predloga.
27. 06. 2025. u 09:00

LAGANA I ZDRAVA: Fit pita sa tikvicom, šargarepom i ovsenim pahuljicama
Ova pita je savršen izbor kada želite nešto brzo, ukusno i hranljivo.
27. 06. 2025. u 07:00

KREMASTA PALENTA: Recept zha brz i ukusan doručak
Ako tražite zdrav, ukusan i brz doručak – slana palenta sa spanaćem je idealno rešenje. Bogata vlaknima i gvožđem, ova kombinacija daje energiju za ceo dan, a priprema je jednostavna. Savršeno uz jogurt ili kuvano jaje, ovaj recept je pravi primer kako doručak može biti i praktičan i hranljiv.
26. 06. 2025. u 15:34

BRZ I OSVEŽAVAJUĆ DESERT: Plazma torta sa jagodama, bez pečenja, lagana i puna ukusa (VIDEO)
Bez pečenja, lagana i puna ukusa – ova torta spaja neodoljivu plazmu i sočne jagode u savršen slatki zalogaj. Idealna za letnje dane i sve prilike!
26. 06. 2025. u 11:11
Komentari (0)