ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
Foto Profimedia
Domaćice u mleveno meso dodaju puter, krompir, skrob…
Postoji mnogo načina na koje možete pripremiti mleveno meso, a svaka domaćica ima svoju tajnu kako da bude što ukusnije i sočnije.
U pitanju je mast koja se dodaje u mleveno meso i koja jela kao što su ćufte i faširane šnicle čini mnogo ukusnijim i sočnijim.
Svinjska mast poboljšava kvalitet mesa, ali i daje posebnu aromu, pa samim tim i jela od mlevenog mesa će biti mnogo lepša. Najbolje je ako koristite svežu mast.
Evo objašnjenja:
Svežu svinjsku mast skidate sa mesa koje ćete peći ili pržiti i odvajate u kese. Čuvate u zamrzivaču dok vam ne zatreba za mleveno meso, ali pre dodavanja u smesu ona se prvo samelje.
Ako nemate svežu mast, slobodno koristite i kupovnu, kao što je ona za kuvanje.
(Stil/ Stvar ukusa)
Preporučujemo
NAPRAVITE NAJBOLjI PIRE KROMPIR, EVO KAKO: Savršeno kremast uz samo ovaj trik
22. 05. 2025. u 09:00
ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
21. 05. 2025. u 09:00
IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
20. 05. 2025. u 11:00
PUTIN O ISPORUCI "TOMAHAVKA": Ako Ukrajina napadne oružjem dugog dometa, odgovor će biti zapanjujući
AKO Ukrajina pokrene napade oružjem dugog dometa na Rusiju, odgovor će biti zapanjujući, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.
23. 10. 2025. u 17:59
STIŽE ZIMA KAKVA SE VIĐA JEDNOM U STO GODINA? Meteorolozi odgovorili na spekulacije o "zimi veka"
NEMAČKI portali su preplavljeni informacijama o ekstremnoj zimi, ulicama prekrivenim snegom i ekstremnim vremenskim uslovima koji prete zemlji.
23. 10. 2025. u 17:38
ZEMLjOTRES USRED DNEVNIKA: Voditeljka se obratila u strahu: "Nadam se da će biti sve u redu" (VIDEO)
DOK je čitala vesti u noćnom Dnevniku, prekinuo ju je zemljotres...
24. 10. 2025. u 19:43
Komentari (0)