SPECIJALITET DANA: Testenina sa mlevenim mesom i ručak je spreman za 10 minuta (FOTO)
PORODIČNI vikend ručak spreman za 10 minuta u kom će svi uživati

Foto: Instagram/didy_kitchen
Isprobajte brz i jednostavan recept čiji će vas ukus oduševiti.
Testenina sa mesom - sastojci:
taljetele ili neke makarone
mleveno meso
crni luk
ulje
komadić putera
so
biber
prstohvat aleve paprike
tucana paprika
Testenina sa mesom - priprema:
Pola glavice crnog luka isecite na sitne kockice, malo posolite i propržite na ulju. Zatim dodajte 200 gr mlevenog mesa, pobiberite, stavite prstohvat aleve paprike i lepo propržite.
Dok pržite meso, makarone/taljatele skuvajte u slanoj vodi. Skuvane makarone prebacite u tiganj u kom ste propržili meso, dodajte par kašika vode u kom su se kuvale makarone/taljatele, komadić putera, još malo pobiberite i ako je potrebno posolite po ukusu.
Taljatele sam napravila od jednog jajeta, mislim da je bilo oko 180 g.
Iako je ručak od samo nekoliko sastojaka, zaista je baš ukusan, a gotov je očas posla. Sigurna sam da ćete probati, a verujem i da će vam se dopasti.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

MONSTRUOZNO! Ovaj hoće da vlada Srbijom! Žene mu krive kad ih neko siluje ili prebije!
VUK Nektarijević, student blokader sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, koji je tobož biciklom išao u Strazbur, ima u najmanju ruku problematične stavove.
20. 04. 2025. u 14:35

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

OTVOREN HRISTOV GROB Evo šta su našli: "Kolena su mi klecala, nisam to očekivao - vekovima je bio zatvoren" (VIDEO)
"APSOLUTNO sam zadivljen. "
19. 04. 2025. u 08:39
Komentari (0)