RUČAK ZA DANAS: Brza preukusna tuna salata sa kukuruzom, paprikom i krastavcima - idealna za svaku trpezu
Brza i preukusna salata od tunjevine koju morate da probate, jer je ukus fenomenalan!

Foto: Jutjub/Printskrin/ Kuhinja Sunčane Staze
Sastojci:
Potrebno je:
- 300 g spiralne testenine
- 150 g kukuruza šećerca
- 1 sveža crvena paprika
- 1 sveža zelena paprika
- 5 kiselih krastavčića
- 1 glavica ljubičastog luka
- sok od pola limuna
- 1 kašičica senfa
- sok od pola limuna
- ulje
- so
- mleveni crni biber
- 180 g posnog majoneza
- 300 g komada tunjevine u biljnom ulju
Jednostavnu pripremu pogledajte u videu ispod:
Preporučujemo

NAJBOLjI RUČAK KADA SU VRUĆINE: Sprema se za 15 minuta, a kilogrami samo nestaju
04. 09. 2023. u 12:02

HARMONIKA KROMPIR: Najlepša i najukusnija večera od sastojaka koje već imate kod kuće
01. 09. 2023. u 19:55

RUČAK ZA DANAS: Monaško varivo iz rerne - posno ili mrsno, odlučite sami
21. 08. 2023. u 12:00

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)