RUČAK ZA DANAS: Punjen pileći file sa dodatkom po želji - zasitan obrok koji pokreće sva čula
Pileće meso je najukusnije ako se spremi na ovaj jednostavan način. Belo pileće meso je čisto blago ako naučite na koji način da ga pripremite.

Foto: Jutjub/Printskrin/Jelajelena Petrovic
Potrebno je:
- par pilećih grudi
- malo senfa
- so biber
- 100 g suvog vrata
- 50 g kačkavalja
- 100 g kobasica
- 4-5 čena belog luka
Priprema:
Šnicle iseći po sredini i izlupati malo preko folije. Posoliti i pobiberiti. Najpre premazati maslinovim uljem i izdrobljenim belim lukom. Puniti suvim vratom, kobasicama i kačkavaljem. Pržiti na roštilju ili tiganju u koji ste dodali par kapi ulja. Prijatno!
Preporučujemo

NAJBOLjI RUČAK KADA SU VRUĆINE: Sprema se za 15 minuta, a kilogrami samo nestaju
04. 09. 2023. u 12:02

RUČAK ZA DANAS: Monaško varivo iz rerne - posno ili mrsno, odlučite sami
21. 08. 2023. u 12:00

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)