SAVRŠEN RUČAK OD TRI SASTOJKA: Ovo jelo od piletine je čista rapsodija ukusa
OVAJ recept sa pilećim batkom bez kostiku u sosu od soje i braon šećera pravićete non-stop kada ga jednom probate.

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes
Piletina se može pripremiti na mnogobrojne načine – možete je dinstati, pržiti, i peći – i spajati sa mnogobrojnim drugim sastojcima, a sada vam donosimo jelo koje ćete zapamtiti i praviti stalno kada ga jednom probate.
Sastojci:
- 450 g pilećeg batka bez kostiju
- 125 ml sosa od soje
- 60 g braon šećera
Priprema:
Zagrejte veliki tiganj na umerenu temperaturu.
U tiganj dodajte piletinu iseckanu na manje komade i pecite je dok ne dobije zlatno-smeđu boju s obe strane.
U činiji pomešajte sos od soje i braon šećer i prelijte preko piletine.
Kuvajte sve zajedno dok se piletina termički ne obradi do kraja, a sos ne reducira i zgusne.
Poslužite piletinu s prilogom po želji, mi vam preporučujemo - beli pirinač.
(Stil)
Preporučujemo

PORODICE U ŠOKU NAKON ŠTO SU OTVORILE KOVČEGE SA TELIMA: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“.
23. 07. 2025. u 16:49

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

NAUČNICI U STRAHU - RIZIK OD NESTANKA: Ada Bojana i Bokokotorski zaliv u opasnosti - more nikada nije bilo takvo
NIVO Jadranskog mora će, prema projekcijama, do kraja veka porasti 35 centimetara (cm), što će ugroziti obalska područja, posebno područje Ade Bojane i delove Bokokotorskog zaliva, navodi se u prošlogodišnjem Nacrtu Nacionalnog plana Crne Gore za prilagođavanje na klimatske promene.
25. 07. 2025. u 08:55
Komentari (0)