SOČNE ŠNICLE U BIBER SOSU: Meso je mekano i bukvalno se razdvaja na dodir samo zbog jednog trika
SVINjSKO meso potopljeno u sos od vinjaka i bibera postaje mekano i rastresito, tako da se razdvaja lagano samo na jedan dodir.

Foto: Free Images Pixabay
Potrebno je:
300 g svinjskog filea
2 prstohvata šarenog bibera
prstohvat soli
čašica vinjaka
1 paprika
čen belog luka
maslinovo ulje
20 g putera
½ čaše crvenog vina
Priprema:
Napraviti šniclu od svinjskog filea. Potopiti šniclu u miksu bibera i soli sa vinjakom. Papriku iseckati na štapiće. Izgrilovati papriku i beli luk i posoliti. Meso ispržiti na maslinovom ulju i puteru. Dodati crveno vino.
Šniclu u biber sosu servirati sa paprikom.
(Stil)
Preporučujemo

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

NEMA KAMERA, RADARA, NI POLICIJE: U Srbiji uveden NOV NAČIN merenja brzine - kazne stižu na kućnu adresu
SISTEM koji funcioniše potpuno automatski.
03. 07. 2025. u 19:09
Komentari (0)