OVAKO FRANCUZI SPREMAJU PILEĆE MESO: Sočan, začinjen i veoma ukusan obrok koji se sprema brzo
22. 10. 2023. u 13:00
PILETINA Marengo poreklo vuče iz Francuske.
Povezane vesti
PILETINA PUNJENA PEČURKAMA I SIROM: Sočno, kremasto i neodoljivo jelo koje će osvojiti celu porodicu!
PILETINA punjena pečurkama i sirom savršeno spaja jednostavnu pripremu i raskošan ukus. Miris belog luka i putera ispunjava kuhinju, a meko, sočno meso sa rastopljenim sirom i pečurkama unutra pravi je gastronomski užitak.
09. 11. 2025. u 16:48
Najnovije iz rubrike
POSNA SALATA SA PAPRIKAMA: Jednostavna, bogata i puna ukusa
Kombinacija pečene paprike i kikirikija daje joj punoću ukusa, dok je podjednako ukusna i kao posno i kao mrsno jelo. Kada ne postite, posni majonez možete zameniti klasičnim – ukus će biti još intenzivniji.
25. 12. 2025. u 22:45
BAKIN GOVEĐI GULAŠ: Bogat i pun ukusa
Goveđi gulaš je jedno od onih jela koje ne trpi žurbu. Upravo u sporom krčkanju krije se tajna njegovog dubokog ukusa i mekog mesa koje se topi u ustima. Uz korenasto povrće, mladi krompir i bogati sos, ovaj gulaš je savršen izbor za porodični ručak, naročito u hladnijim danima.
25. 12. 2025. u 21:39
ZAPEČEN SPANAĆ SA SIROM: Jednostavno, zdravo i ukusno jelo
Zapečen spanać sa sirom je praktično jelo koje spaja hranljivost povrća i punoću ukusa sira. Bez kora i komplikovane pripreme, ova tepsija je savršen izbor za sve koji žele nešto domaće, toplo i zasitno, a pritom lagano za stomak.
25. 12. 2025. u 21:31
SVINJSKI BUT U SOSU: Recept za praznični specijalitet
Sočni medaljoni svinjskog buta u kombinaciji sa kremastim sir sosom i notom vina čine ovo jelo savršenim za prazničnu trpezu ili svečanu večeru. Brzo se priprema, a ukusi se slivaju u bogat i aromatičan obrok.
25. 12. 2025. u 20:23
PRAVE DOMAĆE VANILICE: Dodajte ovaj sastojak, ukus je neponovljiv
DOMAĆE vanilice vraćaju u detinjstvo svakim mirisnim zalogajem.
25. 12. 2025. u 17:35
Komentari (0)