SPECIJALITET KOJI ĆETE OBOŽAVATI! Riba u soja sosu, lagani ručak
LAGANI ručak koji odlično ide uz kuvani pirinač i sve vrste povrća.

Foto Shutterstock
Potrebno:
* riba po želji, 1 kg
* đumbir, manje parče
* praziluk, 1 kom
* ulje, 2 kašike
* soja sos za ribu i morske plodove, 1 dl
Priprema:
- Očistite ribu i napravite lagane proreze u ribljem mesu sa jedne i sa druge strane. Iseckajte đumbir i praziluk na uske tanke štapice i stavite ih u proreze ribe. Ribu tako kuvajte na pari oko deset minuta.
- Nakon što je riba skuvana procedite višak vode koji se stvorio nakon kuvanja i zagrejte ulje u posebnoj posudi. U ulje možete da dodate začine ili ljutu papričicu. Zagrejano ulje prelijte preko ribe. Na kraju sve zalijte soja sosom i ribu poslužite sa kuvanim pirinčem i povrćem po želji.
(Super recepti/Žena)

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

ISPOVEST RADNICE: "Kad biste ovo znali, nikad ne biste kročili na kruzer"
DRUŠTVENIM mrežama kruže viralni snimci u kojima osoba koja se predstavlja kao radnica na kruzeru deli detalje iz života na brodu. U jednom takvom videu podelila je niz fotki u kojima tvrdi da otkriva tajne života na kruzeru i tako šokirala mnoge.
05. 07. 2025. u 11:33
Komentari (0)