PIVARSKI GULAŠ: Sočno jelo s mekim komadima junetine, fenomenalan stari recept za dušu i telo

Новости онлине

07. 03. 2024. u 22:30

Ljubiteljima gulaša predstavljamo nesvakidašnji stari recept za gulaš, koji u sebi pored ostalog sadrži i pivo

ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело

Foto: Jutjub/Printskrin

Sastojci:

  • 300 g junetine
  • 1 glavica luka
  • 2-3 šargarepe
  • 2 dl pelata
  • 4-5 čenova belog luka
  • 1 l piva
  • malo krtole celera
  • malo brašna
  • 2-3 lista lovora
  • so, biber
  • đumbir

Priprema: 

Junetinu isecite na kocke, uvaljajte u brašno i propržite na ulju da se malo zarumeni. Odvojeno u šerpi propržite luk, dodajte kolutove šargarepe, seckani beli luk i celer, junetinu, pelat, pivo, so, biber, lovor i đumbir, pa kuvajte na srednjoj vatri oko sat i po, da meso sasvim omekša.

Uživajte!

(Still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DELIJE NE MOGU DA DOĐU SEBI! Vanredno saopštenje navijača Crvene zvezde posle onog što se desilo na Marakani (VIDEO)