PREDLOG ZA NEDELJNI RUČAK - SVINJSKI KOTLETI SA PIREOM OD PASULJA I JABUKAMA: Mešavina slatkog i slanog, a sos daje odličan balans
12. 05. 2024. u 11:55
SVINjSKI kotleti sa pireom od pasulja i jabukama je savršena kombinacija svinjetine, jabuke i žalfije, koja je gotova za samo 30 minuta.
Povezane vesti
POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00
NAJBOLJI RECEPT ZA POSNI PREBRANAC: Idealno jelo za posnu trpezu
Jednostavan i proveren recept.
25. 11. 2024. u 07:00
PASULJ SA KISELIM KUPUSOM I SLANINOM: Sočan i slastan, rapsodija ukusa kojoj ćete se stalno vraćati
Pasulj sa kiselim kupusom i slaninom, savršenstvo bez mane.
18. 11. 2024. u 13:04
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
NOVOGODIŠNJE JELKICE SA KREM SIROM: Prelepo predjelo koje oduzima dah (VIDEO)
Novogodišnje jelkice sa krem sirom savršene su za novogodišnju trpezu.
26. 12. 2024. u 07:00
KAKO NA NAPRAVITE NOVOGODIŠNJE MAKARONSE: Slatki kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
Makaroni su popularni francuski kolačići, koje vole ljudi širom sveta. Uz malo dekoracije biće savršeni novogodišnji kolači.
25. 12. 2024. u 13:00
PRAZNIČNA SALATA U OBLIKU JELKE: Dekorativno i ukusno, savršen dodatak trpezi za predstojeće praznike (VIDEO)
Na novogodišnjoj trpezi je veoma lepo videti ukusne i dekorativne zalogaje kao što je ovaj koji smo pripremili za vas.
25. 12. 2024. u 11:00
POSNE VANILICE PO BAKINOM RECEPTU: Podjednako ukusne kao i mrsne
Veoma lako se prave, a dok ih budete pekli, zamirisaće cela kuća.
25. 12. 2024. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA TESTO ZA PICU: Lako se pravi, a još brže jede
Umesto da kupujete testo za picu u prodavnici, možete da napravite domaće kod kuće i ukus će biti fantastičan.
25. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)