NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka
02. 06. 2024. u 11:00
Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
Povezane vesti

SLASNI GURMANSKI RUČAK: Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni
Začinjene svinjske krmenadle zapečene u rerni su brz i pravi gurmanski ručak koji ćete uvek rado da pripremate.
04. 05. 2025. u 09:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

NAJBRŽI RECEPT ZA JAGNJETINU: Pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata
Jagnjetina se po tradiciji služi za uskršnji ručak, a ako želite da je spremite na brzinu, onda je ovo pravi recept za vas.
18. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

PUFNASTE I MEKANE, MOGU DA STOJE DANIMA: Pogačice sa čvarcima (VIDEO)
ČVARKE ne voli svako, ali zato pogačice sa čvarcima svi obožavaju.
22. 07. 2025. u 15:00

SLATKIŠ KOJI SE U SVAKOJ SRPSKOJ KUĆI SPREMA VEĆ GENERACIJAMA: Sutlijaš (VIDEO)
VRSTA slatkog deserta, tipičnog za mnoge svetske kuhinje, koji se dobija kuvanjem pirinča u mleku na tihoj vatri.
22. 07. 2025. u 13:00

ZA UKUSNE MALE ZALOGAJE: Ovaj namaz od krastavca je odličan (VIDEO)
KADA vam treba nešto brzo i drugačije.
22. 07. 2025. u 12:37

ZA SAVRŠENO KREMAST RIŽOTO KOJI SE SLUŽI U RESTORANIMA: Profesionalni kuvari u pirinač dodaju 1 kašiku ovog sastojka
SAVRŠENO kremast rižoto nije slučajnost – iza njega stoji precizna tehnika, pažljivo birani sastojci i jedan mali, ali moćan trik koji koriste profesionalni kuvari.
21. 07. 2025. u 11:40

KAKO DA VAM BUDE KREMASTIJI NEGO IKADA: Tajna savršenog kačamaka
KAČAMAK će dobiti neodoljivu kremastu teksturu i bogat ukus ako znate pravi trik.
19. 07. 2025. u 22:21
Komentari (0)