RUČAK KOJI OSVAJA: Svinjska džigerica u sosu od pavlake
05. 06. 2024. u 09:00
Sočno meso i odličan balans ukusa, ideja za ručak koji ne treba preskočiti.
Povezane vesti
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
KAKO NA NAPRAVITE NOVOGODIŠNJE MAKARONSE: Slatki kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
Makaroni su popularni francuski kolačići, koje vole ljudi širom sveta. Uz malo dekoracije biće savršeni novogodišnji kolači.
25. 12. 2024. u 13:00
PRAZNIČNA SALATA U OBLIKU JELKE: Dekorativno i ukusno, savršen dodatak trpezi za predstojeće praznike (VIDEO)
Na novogodišnjoj trpezi je veoma lepo videti ukusne i dekorativne zalogaje kao što je ovaj koji smo pripremili za vas.
25. 12. 2024. u 11:00
POSNE VANILICE PO BAKINOM RECEPTU: Podjednako ukusne kao i mrsne
Veoma lako se prave, a dok ih budete pekli, zamirisaće cela kuća.
25. 12. 2024. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA TESTO ZA PICU: Lako se pravi, a još brže jede
Umesto da kupujete testo za picu u prodavnici, možete da napravite domaće kod kuće i ukus će biti fantastičan.
25. 12. 2024. u 07:00Novosti online
RECEPT ZA NAJLEPŠE PRAZNIČNE KEKSIĆE: Ukusniji su od kupovnih, a pripremaju se brzo i lako
Njihova savršena tekstura, miris vanile i maslaca, kao i mogućnost ukrašavanja po želji, oduševiće i vas i vaše goste.
24. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)