PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
08. 07. 2024. u 16:00
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
Povezane vesti

JELO KOJE MORATE PROBATI: Gulaš od govedine i cvekle
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukus koji se ne zaboravlja.
16. 04. 2025. u 13:00

ZA DANAŠNJI RUČAK PROBAJTE NEŠTO DRUGAČIJE: Kebab, turski specijalitet koji će vas oduševiti (VIDEO)
Priprema je jednostavna, a spoj začina i jogurta daje mesu posebnu mekoću i bogatstvo ukusa. Ovi kebabi su idealni za posluženje uz svežu salatu, hrskavu lepinju ili kremasti raita sos. Bilo da ih pržite na tiganju ili pečete na roštilju, garantujemo da će nestati sa stola u trenu.
28. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

STARINSKO JELO OD MESA I POVRĆA: Papazjanija, oduševiće i one izbirljive
Seljačka papazjanija je tradicionalno jelo koje spaja bogate ukuse svežih namirnica i jednostavnost pripreme. Ovo zdravo i ukusno jelo često se pripremalo u domaćinstvima tokom hladnijih dana, donoseći toplotu i bogatstvo ukusa za celu porodicu. Njena priprema zahteva vreme, ali rezultat je vredan svakog minuta - ukusna kombinacija sočnog mesa, povrća i začina koja će oduševiti svakog gosta za stolom.
21. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

ŠATOBRIJAN - ČUVENI FRANCUSKI SPECIJALITET: Ispržite mekano i sočno meso poput profesionalaca
Ako želite da napravite francuski specijalitet potrebni su vam biftek i začini. Priprema je vrlo jednostavna i brza, a ovako pripremljeno meso se najčešće služilo uz pečurke.
14. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

USKRŠNJA SALATA SA PILETINOM, SIROM I MASLINAMA: Savršena kao predjelo za prazničnu trpezu
Uskršnja salata sa piletinom, sirom i maslinama je savršena za svečanu trpezu i vrlo ukusna.
18. 04. 2025. u 13:00

VENAC OD LISNATOG TESTA: Glavna zvezda svečane trpeze, a ne morate da budete posebno vešti da biste je napravili (VIDEO)
Za Uskrs se tradicionalno pravi pogača ili pletenica koja se ukrašava ofarbanim jajima.
18. 04. 2025. u 11:30

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

NAJBRŽI RECEPT ZA JAGNJETINU: Pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata
Jagnjetina se po tradiciji služi za uskršnji ručak, a ako želite da je spremite na brzinu, onda je ovo pravi recept za vas.
18. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA DOMAĆI LANENI HLEB: Savršen je za one koji žele lagan, zdrav obrok koji istovremeno pomaže varenju
Laneni hleb je odlična alternativa klasičnom hlebu, posebno za one koji prate zdravu ishranu ili izbegavaju gluten.
18. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)