SAVRŠEN PREDLOG ZA RUČAK: Pasulj sa kobasicom zapečen u rerni
26. 07. 2024. u 11:41
Malo pasulja, luka, začini i kobasice po izboru, biće dovoljne da napravite ovo sjajno jelo.
Povezane vesti
POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00
ZAPEČENI KROMPIR SA ŠUNKOM I LUKOM: Miris, ukus i jednostavna priprema
Ovo jelo će postati novi specijalitet vaše trpeze.
13. 12. 2024. u 11:00
NAJBOLJI RECEPT ZA POSNI PREBRANAC: Idealno jelo za posnu trpezu
Jednostavan i proveren recept.
25. 11. 2024. u 07:00
PASULJ SA KISELIM KUPUSOM I SLANINOM: Sočan i slastan, rapsodija ukusa kojoj ćete se stalno vraćati
Pasulj sa kiselim kupusom i slaninom, savršenstvo bez mane.
18. 11. 2024. u 13:04
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
KAKO NA NAPRAVITE NOVOGODIŠNJE MAKARONSE: Slatki kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
Makaroni su popularni francuski kolačići, koje vole ljudi širom sveta. Uz malo dekoracije biće savršeni novogodišnji kolači.
25. 12. 2024. u 13:00
PRAZNIČNA SALATA U OBLIKU JELKE: Dekorativno i ukusno, savršen dodatak trpezi za predstojeće praznike (VIDEO)
Na novogodišnjoj trpezi je veoma lepo videti ukusne i dekorativne zalogaje kao što je ovaj koji smo pripremili za vas.
25. 12. 2024. u 11:00
POSNE VANILICE PO BAKINOM RECEPTU: Podjednako ukusne kao i mrsne
Veoma lako se prave, a dok ih budete pekli, zamirisaće cela kuća.
25. 12. 2024. u 09:00Novosti online
NAJBOLJI RECEPT ZA TESTO ZA PICU: Lako se pravi, a još brže jede
Umesto da kupujete testo za picu u prodavnici, možete da napravite domaće kod kuće i ukus će biti fantastičan.
25. 12. 2024. u 07:00Novosti online
RECEPT ZA NAJLEPŠE PRAZNIČNE KEKSIĆE: Ukusniji su od kupovnih, a pripremaju se brzo i lako
Njihova savršena tekstura, miris vanile i maslaca, kao i mogućnost ukrašavanja po želji, oduševiće i vas i vaše goste.
24. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)