Možete da ga napravite za 15 minuta ili manje i poslužite sa smeđim pirinčem ili nudlama. Recept za ovo jednostavno, ali i egzotično jelo sa indijskim orasima, puno je ukusa.
Povezane vesti
NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20
KOBASICE U SLATKO-SLANOM SOSU: Jeftin obrok od samo pet sastojaka
Kobasice pripremljene na ovaj način su vrlo jeftin obrok koji će oduševiti sve štedljive domaćice, a pravi se od samo pet sastojaka.
09. 10. 2024. u 07:00
DINSTANI SVINJSKI BUT: Gurmanski zalogaji kojima nećete odoleti
Dinstani svinjski but sa soja sosom na tajvanski način.
24. 09. 2024. u 18:11
MALO VREMENA ĆE VAM BITI POTREBNO DA NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK: Pržena boranija sa piletinom
Pržena boranija sa piletinom je lepo začinjena i savršeno ide uz pirinač.
23. 09. 2024. u 11:30
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
Kada nemate puno vremena za kuvanje ovaj recept je odličan izbor.
15. 09. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
RECEPT ZA TAHINI: Zdrav namaz od susama
U nastavku pročitajte jedinstven recept za ovaj namaz od susama koji će vam ulepšati jutro.
09. 11. 2024. u 07:00
POSNI ČUPAVCI: Neodoljivi kolač sa kokosom
Meki, sočni i neodoljivi čupavci su klasik, i savršena poslastica za sve prilike.
08. 11. 2024. u 16:00
MAFINI SA AJVAROM I PAPRIKOM: Jednostavni za pripremu, a vrlo drugačiji od svih koje ste pravili
Sočni, mirisni i vrlo zasitni, ovi slani mafini su nešto što svako treba da proba.
08. 11. 2024. u 13:02
BEZ NJEGA SLAVA NE MOŽE DA PROĐE: Ovo je najbolji recept za žito sa orasima
Postoje mnoge varijante kako se sprema slavsko žito, odnosno koljivo, deluje naizgled da je sve slično, ali ukus odvaja jedno slavsko žito sa orasima od drugog.
08. 11. 2024. u 09:30
Komentari (0)