Ručak koji se brzo sprema a još brže pojede.
Povezane vesti
RUČAK GOTOV ZA 20 MINUTA: Piletina sa terijaki sosom osvojiće vas na prvi zalogaj
Piletina je često pravi izbor kada je reč o mesu i onom najobilnijem obroku. Terijaki piletina je popularno jelo za čiju pripremu nije potrebna posebna veština, jer je recept jako prost.
06. 09. 2024. u 11:40
PILETINA SA KARIJEM I PIRINČOM: Savršen ručak za 20 minuta
Recept za sočnu kari piletinu će sigurno da vam spase dan jer se brzo sprema, a ujedno ćete imati lep, zasitan i zdrav ručak.
16. 08. 2024. u 13:00
SOČNE PILEĆE ROLNICE SA PAPRIKOM: Jelo jednostavno, a savršeno
Bogat i ukusan ručak za celu porodicu, gotov za 20 minuta.
06. 08. 2024. u 10:38
PASTA SA TIKVICAMA I PILETINOM: Pravi kremasti specijalitet
Pasta sa piletinom i tikvicama je dobro poznati specijalitet za sve ljubitelje paste i tikvica. Ovo je samo još jedan način kako da pripremite ovo sezonsko povrće, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
31. 07. 2024. u 13:11
NIŠTA LEPŠE DUGO NISTE JELI: Mekana piletina s mladim kupusom
Čak i ako obično izbegavate kupus, ovaj ukus će vam se dopasti, a zdrav i bogat ručak imaćete za samo pola sata.
22. 07. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA PAPRIKE U PAVLACI: Nestvarnog su ukusa i prave se očas posla
Paprike u kiseloj pavlaci spadaju u omiljenu salatu ili prilog jelima, a one nisu omiljene i zastupljene u brojnim kuhinjama bez razloga.
20. 09. 2024. u 07:00
KREM ROLAT: Kolač koji se pravi lako, a oduševljava sve goste
Rolat od krema savršen za svakog gosta, ali i domaćina.
19. 09. 2024. u 15:45
DOMAĆI ŠVEPS: Ovo osvežavajuće piće je još ukusnije kada ga sami napravite
Divan, osvežavajući, sok koji će vam se dopasti.
19. 09. 2024. u 15:22
GURMANLUK ZA PETICU: Preukusne teleće šnicle u vinu
Teleće šnicle su uz dodatak vina i bujona mnogo sočnije.
19. 09. 2024. u 13:14
KIFLICE SA SIROM I ŠUNKOM: Ko će im odoleti
Ove kiflice sa šunkom i sirom brzo su gotove jer ne zahtevaju da se testo diže, već je potrebno umesiti, oblikovati i filovati kiflice. Umesto suvog kvasca koristi se prašak za pecivo, ali nema razlike u ukusu i mekoći.
19. 09. 2024. u 12:00
Komentari (0)