ČILI ŠPAGETE: Pikantne špagete kojima nećete moći odoleti
Jednostavan i brz ručak.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 400 g špageta
- glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- veza peršunovog lista
- 3 sveže čili papričice
- 4 kašike ulja
- 2 pečene paprike isečene na tračice
- so, biber
- 80 g parmezana
Priprema:
Skuvati špagete. Crni i beli luk iseckati sitno, a peršun iseći krupno. Očistiti čili papričice i iseckati ih na kolutiće.
Zagrejati ulje i ispržiti luk, zatim dodati beli luk i čili. Dinstati još tri minuta, zatim dodati papriku i peršun. Sve izmešati, skinuti s ringle, posoliti i pobiberiti.
Preko špageta sipati povrće i posuti parmezanom.
Preporučujemo
MUSAKA OD PATLIDžANA: Sočna, puna fila, a tako kremasta - niko joj ne može odoleti
15. 08. 2024. u 13:00
JUNEĆA DžIGERICA U PARADAJZ SOSU: Jeftino, a vrhunski ukusno jelo
14. 08. 2024. u 20:00
BATACI KOJI SE LEPE ZA PRSTE: Začinjeni i hrskavi, a iznutra savršeno pečeni i meki
14. 08. 2024. u 07:00
PATLIDžAN POHOVAN U RERNI: Malo susama i parmezana čine čudo od ukusa
12. 08. 2024. u 10:23
TRAMPOV PLAN SADRŽI DO SADA NEVIĐENO OBEĆANjE: "Velika pobeda za Zelenskog i dugoročnu bezbednost Ukrajine"
MIROVNI plan predsednika SAD-a Donalda Trampa za Ukrajinu sadrži model bezbednosnih garancija nalik članu 5 NATO-a, što bi obavezalo SAD i evropske saveznike da napad na Ukrajinu tretiraju kao napad na celu „transatlantsku zajednicu“, prema nacrtu koji je objavio Axios.
21. 11. 2025. u 07:56
NAJVEĆA SILA EVROPE REAGOVALA NA TRAMPOV PLAN: "U principu podržavamo"
NEMAČKA vlada saopštila je da "u principu" podržava plan Sjedinjenih Američkih Država za okončanje rata u Ukrajini, ali da ostaje posvećena zaštiti ukrajinskog suvereniteta i obezbeđivanju bezbednosnih garancija za zemlju.
21. 11. 2025. u 12:37
SVEŠTENIK ŠOKIRAO HRVATSKU: Iza oltara skrivao mračnu tajnu
U MALOM mestu kraj Benkovca u Hrvatskoj župljane je najpre šokiralo privođenje župnika, a onda i nepravomoćna presuda za više kaznenih dela iz domene dečje pornografije i seksualnog iskorišćavanja maloletnika.
21. 11. 2025. u 13:24
Komentari (0)