Krompir se često koristi u kulinarstvu jer od njega možete da pravite najrazličitija jela. Možete da ga koristite kao prilog, da pravite testo, salatu.. Mi vam predlažemo da isprobate i ovaj recept.
Povezane vesti
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
MEKA PRASETINA SA KROMPIROM I SOSOM: Ručak kome niko neće odoleti
Sočno meso i hrskava kožica koja se lepi za prste.
12. 11. 2024. u 12:00
PUNJENE PAPRIKE SA BUNDEVOM: Recept koji morate probati
Sezona bundeva je u punom jeku! Napunite njima paprike i pripremite pravu jesenju gozbu.
05. 10. 2024. u 09:00
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA ČIZKEJK: Omiljena torta od 3 sloja, topi se u ustima
Jedna od najpoznatijih torti. Neodoljiva slatko kisela poslastica sa crvenim voćem, sirom i mlevenim keksom, idealna za sve ljubitelje voćnih i osvežavajućih slatkiša.
18. 11. 2024. u 17:00
PASULJ SA KISELIM KUPUSOM I SLANINOM: Sočan i slastan, rapsodija ukusa kojoj ćete se stalno vraćati
Pasulj sa kiselim kupusom i slaninom, savršenstvo bez mane.
18. 11. 2024. u 13:04
RECEPT ZA NAJSOČNIJU BAKLAVU SA PISTAĆIMA: Ovakvu do sada niste jeli
Neodoljiva i sočna, a pistaći joj daju poseban šmek.
18. 11. 2024. u 12:00
DOMAĆA POSNA PAŠTETA OD SOČIVA: Jednostavno se priprema i odličan je namaz za svaku priliku
Danas vam predstavljamo recept za preukusni namaz od sočiva, koji sadrži visok udeo proteina, malo masti i kalorija te je fantastičan izbor za sve koji žele da povedu računa o svojoj ishrani ili za one koji poste.
18. 11. 2024. u 11:30
MUSAKA OD PLAVOG PATLIDŽANA BEZ MESA: Savršen spoj neodoljivih mirisa i ukusa
Plavi patlidžan se savršeno uklapa sa sočivom, a bešamel sos upotpunjuje ovu kombinaciju.
18. 11. 2024. u 11:05
Komentari (0)