ŠARAN IZ RERNE SA LUKOM I PIRINČEM: Odličan predlog za posni i zdrav ručak, koji se lako pravi
09. 12. 2024. u 09:00
Najsočnija riba pripremljena na zdrav način.
Povezane vesti
POSNE ĆUFTE OD PASULJA: Sočno jelo koje će na Svetog Nikolu da oduševi sve za stolom
Uz posne ćufte od pasulja, niko neće primetiti da nema mesa na slavi. Vrlo su ukusne i idealne za slavsku trpezu.
16. 12. 2024. u 13:00
ZA SLAVU SVETI NIKOLA NAPRAVITE ROLOVANU SKUŠU: Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan
Približava se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola.
15. 12. 2024. u 11:00
POSNE LOVAČKE ŠNICLE: Ukusne su baš kao i obične, spremaju se lako i brzo
Uz ovaj recept lako ćete oduševiti porodicu i prijatelje, čak i one koji nisu na posnom režimu.
10. 12. 2024. u 11:00
OVO JOŠ NISTE PROBALI: Hrskavi oslić u pohu od piva
Neverovatno ukusna pohovana riba bez jaja.
03. 12. 2024. u 09:00
LOSOS U LJUTOM SOSU: Pikantno i začinjeno posno jelo
Pikantna riba za prave gurmane.
02. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA NAJLEPŠE PRAZNIČNE KEKSIĆE: Ukusniji su od kupovnih, a pripremaju se brzo i lako
Njihova savršena tekstura, miris vanile i maslaca, kao i mogućnost ukrašavanja po želji, oduševiće i vas i vaše goste.
24. 12. 2024. u 15:00
MISLITE NA NOVU GODINU I BOŽIĆ: Torta od mesa - Savršeno predjelo za svečanu trpezu
Ovu slanu poslasticu ništa ne može da nadmaši na prazničnoj trpezi, uživajte u super kombinaciji ukusa.
24. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PESAK TORTA - DOSTOJNA SVAKE PRAZNIČNE TRPEZE: Slatka i neodoljiva, a sprema se brzo, lako i bez pečenja
Pesak torta, savršenstvo ukusa koje se ne peče i pravi se jednostavno i brzo.
24. 12. 2024. u 11:00Novosti online
ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
Zapečeni pasulj sa slaninom u paradajz sosu je pravo domaćinsko jelo od koga će zamirisati kuća, a svi će ga rado pojesti.
24. 12. 2024. u 09:00Novosti online
POSNA GRČKA PITA SA MASLINAMA: Nema sočnije i ukusnije, a pravi se veoma jednostavno
Recept za eliopitu, neobično grčko predjelo koje se pravi veoma jednostavno, a ukus i izgled obaraju s nogu.
24. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)