ZA SLAVU SVETI NIKOLA NAPRAVITE ROLOVANU SKUŠU: Ne samo da lepo izgleda, već je i ukus fantastičan
15. 12. 2024. u 11:00
Približava se jedna od najvećih srpskih slava, a to je Sveti Nikola.
Povezane vesti

POSNI GULAŠ OD ŠAMPINJONA: Ručak za koji treba malo vremena, a toliko je ukusan da meso nije ni potrebno (VIDEO)
Kad dođe vreme posta, često smo u dilemi šta da spremimo, a da nije jedno te isto. Tako da je posni gulaš pravi i pun pogodak.
16. 03. 2025. u 09:00

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT ZA POSNE KROFNE: Kada ih budete probali, nećete verovati da u njima nema ni mleka, ni jaja
Ništa kao domaće krofne. A u vreme posta tu je ovaj recept, koji se ukusom ne razlikuje od mrsnog!
21. 03. 2025. u 11:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

KLASIK ZA SVA VREMENA: Lenja pita sa makom
Lenja pita sa makom je jednostavan, ali bogat kolač koji će se sigurno dopasti i ljubiteljima tradicionalnih ukusa i onima koji traže nešto novo, ali provereno dobro.
23. 04. 2025. u 11:30

MEDALJONI U SAFTU: Ručak toliko sočan i ukusan da se ostatak pomaže sa hlebom
Ne zna se šta je ukusnije meso ili sos.
23. 04. 2025. u 10:00

HAŠURE: Turski specijalitet u kojem je spojeno nespoljivo, prema legendi je najstariji desert na svetu
Turski specijalitet nastao posle potopa Zemlje, u sočnom spoju različitih ukusa.
23. 04. 2025. u 08:00

HRSKAVA JAJA SA SLANINICOM: Idealan način da ih iskoristite posle Uskrsa
ZA ova punjena jaja treba samo malo više truda koji se apsolutno isplati.
23. 04. 2025. u 07:00

KOLAČI SA NAJSLAĐIM IMENOM NA SVETU: Medenjaci, baš kao što su ga pravile i naše bake
Tradicionalni kolačići koje svi vole, a imaju i debelog razgloga za to.
22. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)