SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 1,2 kg svinjskog vrata
- 50 ml ulja
- 1 kašika suvog začina
- 2 čaše vode
- 1 kašika mekog brašna
- 4-5 crvenih pečenih paprika
- 2 čena belog luka
- 100 g kajmaka
Priprema:
Meso isecite na šnicle, začinite, stavite u tepsiju, prelijte s malo vode i pecite na 200 stepeni sat vremena. Iseckajte paprike, pomešajte sa kajmakom, premažite preko mesa, pa vratite u rernu na desetak minuta da se sve lepo zapeče.
(trpeza)
Preporučujemo

NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online

ZAPEČENI PASULj SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
24. 12. 2024. u 09:00Novosti online

RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
22. 12. 2024. u 09:00

KREMLj OBJAVIO USLOVE ZA SASTANAK PUTINA I ZELENSKOG: Prvo mora ovo da se dogodi!
SUSRET ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i predsednika Rusije Vladimira Putina je moguć ukoliko delegacije Ukrajine i Rusije postignu određene dogovore, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov u obraćanju novinarima.
17. 05. 2025. u 11:48

AMERIČKI MEDIJI OTKRIVAJU: Rusiju će na pregovorima u Istanbulu predstavljati ova dva zvaničnika
VISOKI bivši zvaničnik Kremlja, koji je želeo da ostane anoniman zbog osetljivosti teme, rekao je da će Rusiju na predstojećim pregovorima u Istanbulu predstavljati ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i savetnik predsednika za spoljnu politiku, Jurij Ušakov, objavio je list Vašington post.
14. 05. 2025. u 09:19

"UBIĆU SE, HOROR!" Marija otkrila dugo čuvanu tajnu: "Rođena sam bez..."
"JA ću da se ubijem, znači horor!"
16. 05. 2025. u 13:39
Komentari (0)