MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
16. 01. 2025. u 09:00
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
Povezane vesti
MUSAKA OD BORANIJE: Napravite ručak na malo drugačiji način (VIDEO)
Musaka od boranije je savršen izbor za sve one koji vole lagana, ali ukusna jela koja spajaju povrće i meso u savršenoj harmoniji. Ovaj recept je idealan za porodične ručkove jer kombinuje jednostavnost pripreme sa bogatim ukusom koji osvaja sva nepca.
28. 12. 2024. u 09:00Novosti online
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
23. 12. 2024. u 11:00
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
DA PRSTE POLIŽETE: Dobro pripremljen marinara ili paradajz sos je prvi preduslov da vam svako jelo uspe (VIDEO)
Recept za marinara sos dolazi iz Italije, tačnije iz Napulja. Ovo je u principu paradajz sos i koristi se za mnoga jela. Italijanima je vrlo bitno da se pripremi kako treba, a da biste to postigli bitno je da koristite kvalitetan pelat i da ga dugo krčkate.
16. 01. 2025. u 13:00Novosti online
PLAZMA KUGLICE PRELIVENE ČOKOLADOM: Poslastica puna ukusa koja se jede u jednom zalogaju
Plazma kuglice su odličan desert kada nemate mnogo vremena, a jede vam se nešto slatko.
16. 01. 2025. u 11:00Novosti online
TURSKE LEPINJE IZ TIGANJA: Savršeno su mekane i odlično rešenje kada nemate hleb u kući
Najlepše su tople, uz sir, a mogu se jesti i hladne umesto hleba.
16. 01. 2025. u 07:00Novosti online
BAKLAVA SA MAKOM: Neodoljivi klasik za sva vremena i prilike (VIDEO)
Baklava sa makom sprema se iznenađujuće brzo, a ukus je prelep.
15. 01. 2025. u 17:00Novosti online
RUSKA SALATA: Omiljeni zimski recept, savršen i za praznične, ali i svakodnevne trpeze
Ruska salata spada u klasike koji se pripremaju za svaki svečani ručak ili događaj. Bez nje ne može da se zamisli nijedan praznik ni slava. Originalnu verziju salate izmislio je 1860-ih kuvar belgijskog porekla Lusijen Olivije, kuvar Ermitaža, jednog od najslavnijih moskovskih restorana.
15. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)