NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
22. 01. 2025. u 09:30
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
Povezane vesti

PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
05. 02. 2025. u 13:00

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00

ZAČINJENI RIŽOTO SA TUNJEVINOM: Vrlo je lagano, a pikantno jelo
Odlično i brzo jelo za svaki dan.
13. 04. 2025. u 14:30

ZAPEČENA SARMA: Red kupusa, red mesa i eto savršenog ručka
Ako vas mrzi da je klasično napravite, ovo je brži, a jednako ukusan način.
29. 03. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

KROMPIR SALATA: Neprolazni klasik koji mora da se nađe na vašoj trpezi
Jednostavna krompir salata koja ide uz svako meso.
20. 04. 2025. u 14:30

SOJA SOS: Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela
Posan i slasan, daće šmek svakom jelu.
20. 04. 2025. u 13:00

STARINSKI KOLAČ I ZA MLADE DOMAĆICE: Vanilice sa orasima
Ko može da odoli vanilicama i da ne kaže: "Hoću još" posle druge-treće pa i pete?
20. 04. 2025. u 11:30

KOLIKO DUGO RUSKA SALATA SME DA STOJI U FRIŽIDERU: Saveti kako što duže da uživate u ukusu omiljene salate
Čuvena ruska salata, popularno jelo na trpezama naročito sada tokom prazničnih dana, može biti pravi izazov kada je u pitanju skladištenje. Da biste uživali u njenom ukusu, a pritom i sačuvali je u sigurnim uslovima, važno je pridržavati se nekoliko pravila.
20. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)