NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
22. 01. 2025. u 09:30
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
Povezane vesti
RUČAK ZA DANAS: Punjena gnezda od mlevenog mesa, gurmanski obrok
Recept za punjena gnezda sa mlevenim mesom oboriće vas s nogu, imaćete ručak kao iz restorana.
19. 01. 2025. u 09:00Novosti online
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
Ručak koji svi obožavaju.
15. 01. 2025. u 07:00Novosti online
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA ČUVENE PADOBRANCE: Slatkiš koji je obeležio svačije detinjstvo
Budući da za njegovu pripremu nije potrebno mnogo skupih sastojaka, često je bio izbor naših baka, naročito tokom hladnih zimskih dana. Poznati su po svojoj laganoj i kremastoj teksturi, ali i postupku pripreme koja ne zahteva mnogo umeća niti vremena.
22. 01. 2025. u 14:00Novosti online
SUPA SA BROKOLIJEM I PEČURKAMA: Tako jednostavna, a tako ukusna (VIDEO)
Supe su jednostavne za pripremu, a u moru fenomenalnih recepata, ovaj sa brokolijem i pečurkama se izdvaja kao jedan od najboljih.
22. 01. 2025. u 12:00Novosti online
ŠPANSKI OMLET: Neodoljivo jelo koje morate probati
Ako volite da isprobate, naš predlog za doručak je španski omlet. Pravi se od tri jeftina sastojka, bez mnogo muke, a zasitiće vas.
22. 01. 2025. u 07:30Novosti online
UŽIVAJTE U UKUSNIM SLANIM ZALOGAJIMA: Napravite domaća bavarska peciva
Najlepše bavarsko pecivo bez kvasca sprema se lako i brzo – gotovo je očas posla, a toliko je lepo da se jede bez ičega. Priprema nije komplikovana, ali je proces jedinstven i zahteva pažnju kako bi se postigao savršen rezultat.
22. 01. 2025. u 06:00Novosti online
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)