ĆUFTE SA TIKVICAMA I PARMEZANOM U SOSU OD JOGURTA: Ukus koji će vas zadiviti
24. 01. 2025. u 09:00
Ove ćufte sa tikvicama i parmezanom su lagane, sočne i osvežavajuće.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA NAPULJSKE LAZANJE: Nakon kojih niko ne ostaje gladan
Originalne napuljske lazanje prave se sa ćufticama, sirevima i jajima i idealne su za ručak.
07. 04. 2025. u 08:30

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

OPASNO UKUSAN I NEODOLJIV RUČAK: Ćufte od starog hleba sa sirom u sosu
Ako vam je ostalo starog hleba, iskoristite ga za pripremu loptica od junetine i svinjetine.
20. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

STARINSKO JELO KOJE I DANAS OBOŽAVAMO: Pečeni krompir sa kobasicama
KLASIK domaće kuhinje, doveden do savršenstva da bude za svačiji džep i da je ukusno pre svega!
07. 06. 2025. u 11:00

LETNJA ČAROLIJA: Domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem
Zaboravite kupovne varijante – domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem je neuporedivo ukusniji i bez suvišnih dodataka.
07. 06. 2025. u 09:00

MEKANI, MIRISNI I SLOJEVITI: Domaći pužići bez lisnatog testa
TESTO se lako mesi, a slojevi sa puterom daju im neodoljivu mekoću i bogat ukus.
07. 06. 2025. u 07:00

PUN POGODAK! - Bez mesa, ali punog ukusa: Lazanje sa tikvicama
SPOJ sočnih tikvica, bešamela i sira čini ovo jelo idealnim za porodični ručak, ili laganu večeru.
06. 06. 2025. u 13:00

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)