ČORBAST PASULJ SA DIMLJENOM SLANINOM: Pravo zimsko jelo, vrlo zasitno i jako
20. 02. 2025. u 09:00
Pasulj sa dimljenom slaninom je aromatičan, izdašan i dobar izbor za ručak.
Povezane vesti

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

GURMANSKE PUNJENE PAPRIKE: Ručak za kompletan užitak
Sigurno vam je od pripreme zimnice ostalo nešto paprika koje ste zamrznuli, a možete ih i kupiti takve ukoliko nemate, da olakšate sebi proces pravljenja gurmanskih punjenih paprika. Ovo je sjajan i brz recept, neće vam oduzeti mnogo vremena.
15. 03. 2025. u 11:00

ČILI OD ĆURETINE I CRNOG PASULJA: Vrlo pikantan, sočan i aromatičan obrok
Jelo koje će vam se dopasti pri prvom zalogaju.
13. 03. 2025. u 16:00

LAZANJE SA PASULJEM: Jednostavan recept koji ne treba preskočiti
Lazanje sa pasuljem se vrlo jednostavno prave i vrlo su bogate filom.
09. 03. 2025. u 09:00

MALO DRUGAČIJE PUNJENE PAPRIKE IZ RERNE: Recept koji morate isprobati
Bila bi prava šteta da zima prođe bez barem jednih domaćih punjenih paprika. Sveže paprike, slanina i siru su recept za uspeh.
20. 02. 2025. u 11:01Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

USKRŠNJA SALATA SA PILETINOM, SIROM I MASLINAMA: Savršena kao predjelo za prazničnu trpezu
Uskršnja salata sa piletinom, sirom i maslinama je savršena za svečanu trpezu i vrlo ukusna.
18. 04. 2025. u 13:00

VENAC OD LISNATOG TESTA: Glavna zvezda svečane trpeze, a ne morate da budete posebno vešti da biste je napravili (VIDEO)
Za Uskrs se tradicionalno pravi pogača ili pletenica koja se ukrašava ofarbanim jajima.
18. 04. 2025. u 11:30

AMBASADOR TORTA: Pravi izbor za Uskrs, puna oraha i čokolade (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za Ambasador tortu kojoj nema ravne.
18. 04. 2025. u 10:00

NAJBRŽI RECEPT ZA JAGNJETINU: Pripremite jagnjetinu za uskršnji ručak za manje od pola sata
Jagnjetina se po tradiciji služi za uskršnji ručak, a ako želite da je spremite na brzinu, onda je ovo pravi recept za vas.
18. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA DOMAĆI LANENI HLEB: Savršen je za one koji žele lagan, zdrav obrok koji istovremeno pomaže varenju
Laneni hleb je odlična alternativa klasičnom hlebu, posebno za one koji prate zdravu ishranu ili izbegavaju gluten.
18. 04. 2025. u 07:00
Komentari (0)