POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom
19. 03. 2025. u 09:00
Idealan obrok za celu porodicu.
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

IDEJA ZA POSNI RUČAK: Testenina sa belim lukom, belim vinom i prokeljom
Ukusan posni recept za testeninu sa belim vinom i belim sosom od belog luka i pečenim prokeljom, za koji je potrebno svega 30 minuta i deset sastojaka. Ovo vegetarijansko jelo je toliko kremasto i ukusno, da će oni koji su zakleti mesožderi da "oližu tanjir".
30. 03. 2025. u 08:30

KIKIRIKI SALATA SA TUNJEVINOM: Osvežavajuća salata koju ćete jesti i kada prođe post
Posna kikiriki salata sa susamom i tunjevinom može da se koristi i kao namaz, ali i kao predjelo. Savršen spoj ukusa za dane posta.
30. 03. 2025. u 14:30

TUNA STEK PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Savršeno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Tuna stek po receptu Džejmija Olivera dopašće se svima koji vole ribu ili poste.
06. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

NAJZDRAVIJI DORUČAK IZ RERNE: Zapečeni omlet sa spanaćem, obožavaćete ga!
NA ovom jelu su odrastale generacije: Preukusno je, a za 200 dinara može da jede cela porodica.
17. 05. 2025. u 07:00

PRVIM ZALOGAJEM VRAĆA U DETINJSTVO! Pesak torta, gotova za samo pola sata, i to bez pečenja
KREMASTI fil od vanile i keksa u savršenom je kontrastu sa hrskavom podlogom.
16. 05. 2025. u 10:00

BEŠAMEL SOS: Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim sosom i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
16. 05. 2025. u 08:30

SPREMIĆETE GA ZA SAMO 15 MINUTA: Najkremastiji spanać ikada, savršen uz meso, ili pečena jaja
AKO volite kremaste i nežne ukuse, ovaj spanać sa mlekom biće vaš novi favorit!
16. 05. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD ZOVE: Idealan je za posebne trenutke, osvojiće vas svojom cvetnom notom i laganom slatkoćom
Pravi se jednostavno od svežih cvetova zove i idealan je za uživanje u sitnim gutljajima ili kao dodatak koktelima i desertima.
15. 05. 2025. u 19:00
Komentari (0)