POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom

Новости онлине

19. 03. 2025. u 09:00

Idealan obrok za celu porodicu.

ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 640 g tunjevine iz konzerve
  • 230 g biljnog margarina
  • 200 g prženog susama
  • 1,5 glavica crnog luka
  • so, biber i mešavina suvih začina, po ukusu
  • peršun, za dekoraciju
  • 8-9 komada paradajza ili po potrebi

Priprema:

Kako biste napravili ovaj paradajz, prvo malo propržite susam u tiganju. Luk sitno iseckajte, a tunjevinu ocedite iz konzervi i umutite mikserom. Mikserom odvojeno umutite i margarin, pa ga dodajte tunjevini, zajedno sa lukom, susamom i začinima.

Paradajz dobro operite pa odsecite kapice, a unutrašnjost izvadite. Napunite svaki paradajz do vrha filom i odozgo ukrasite peršunom, pa stavite kapice.

(stvarukusa)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

3 PREPORUČENE KRIPTOVALUTE KOJE TREBA PRATITI U PRVOJ SEDMICI JULA | APT, Solana L2 brzo postaju vodeći